Lüks Arabayla Kaçak Sigara Sevkiyatı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, polis 15 bin 670 paket kaçak sigarayı lüks arabayla satmak isteyen 3...

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, polis 15 bin 670 paket kaçak sigarayı lüks arabayla satmak isteyen 3 kişiyi gözaltına aldı.

Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçak Sigara Timi, son 7 ayda yaptıkları operasyonlarda 100 bin paket kaçak sigara ele geçirirken 200 kişi hakkında yasal işlem yapıldı. Ekipler, son olarak Halil Ö. (33) ve arkadaşı Melih T.'yi (33) isimli kişiyi takibe aldı. Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu ekipleri, zanlıların spor otomobili ile Otosansit'te Mehmet Ali D.'e (54) ait bir depoya girdiğini belirledi. Otomobile kaçak sigara yüklendiğini gören ekipler, depoya baskın düzenledi. Operasyonda iki zanlıyla birlikte depo sahibi Mehmet Ali D. de gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: