Macit Özcan Hakkındaki Iddialar

Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, 508 oyla en fazla oyu alan kişi olarak kurultay delegeliğine seçildiğini bildirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, 508 oyla en fazla oyu alan kişi olarak kurultay delegeliğine seçildiğini bildirdi.

Özcan, yazılı açıklamasında, geçen hafta Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılan CHP İl Kongresi sonucunda, kurultay delegeliğine seçilemediği yönünde yerel ve yaygın basında haberlerin çıktığını hatırlattı.

Reklam
Reklam

Kongrede 3 isim yarıştığını ve isminin Bora Yorulmaz'ın listesinde de yer aldığını aktaran Özcan, şunları kaydetti:

"Ancak oylar sayılırken Bora Yorulmaz'ın listesindeki ismim sayılmadı. Biz de bunun için Akdeniz İlçe Seçim Kurulu'na itiraz ettik. Normalde her iki listede de ismimin sayılması gerektiği yönündeki itirazımız kabul edildi. Verilen karar sonucu 508 oyla en fazla oyu alan kişi olarak kurultay delegeliğine seçildim. Kamuoyunun bilgisine sunarım."

Muhabir: Kerem Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: