Seçim Haberleri Ve Son Dakika Seçim Haberleri

Seçim Haberleri Ve Son Dakika Seçim Haberleri

Temel anlamda siyasi olarak seçim, kendilerine yönetim yetkisi verilecek kişilerin seçilmesidir. Türkiye Cumhuriyeti’nde bu seçim halk tarafından yapılmakta, halk genel seçimlerde kendilerine temsil hakkı verecekleri milletvekillerini, belediye seçimlerinde de bulundukları yerleşim birimini yönetecek kişiyi seçmektedirler. Seçimlerde çoğunluk kararı esastır bu mutlak, nispi veya belli yüzde çoğunluğu olabilir. Türkiye’de yapılan genel seçimlerde seçmenler oy kullanarak TBMM’de görev alacak milletvekillerini seçmektedirler. 2017’de yapılan referandum ile geçilen başkanlık sistemi ile seçmenler milletvekillerinin yanında ülkeyi yönetecek Cumhurbaşkanı’nı da seçmektedir. Türkiye Cumhuriyeti’nin yönetimi ile ilgili seçimler ile yerel yönetim seçimlerine ek olarak ülke çapında yapılan referandumlar da vatandaşların ülkenin geleceğini ilgilendiren önemli konularda tercihte bulunmasını sağlamaktadır. Bu seçimlerin düzenlenmesi ve idaresi YSK yani Yüksek Seçim Kurulu’nun sorumluluğundadır.

Seçim Haberleri

Tüm Türkiye fenomen çobanın seçim sonrası yazdığı sitem dolu şiirini konuşmuştu! Şimdi de yeni videosu izlenme rekoru kırdı...

Geçtiğimiz yerel seçimlerde muhtarlığa adaylığını koyan ve aldığı 29 oy ile kaybeden çoban Aydın Battal, o dönem kendisine oy vermeyen baldız ve bacanağına yazmış olduğu şiirle tüm Türkiye'de konuşulmuştu. Bir diziden 3 bölümlük teklif dahi alan Battal'ın 'Neden fakirim' isimli videosu izlenme rekoru kırdı.

Haber

Biden çekildi, gözler Kamala Harris'e çevrildi! Seçilirse ABD tarihinde bir ilk olacak

ABD Başkanı Joe Biden Kasım ayında yapılacak seçimler için adaylıktan çekilirken, yerine yarışacak isim olarak Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i işaret etti. Time Dergisi'nin kapağı dikkat çekerken; ABD Başkanlığı için Demokratlar tarafından aday gösterilmesi ve seçimi kazanması halinde Harris, ABD'nin ilk kadın başkanı olacak.

Haber

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'dan çok sürpriz karar! Cumartesi günü o da geliyor...

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım, cumartesi günü yapılacak olan Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı öncesi sürpriz bir adım attı. İşte detaylar...

Spor

MYNET ÖZEL | TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesindeki Bayram Saral seçim sürecinde yaşanan skandalı açıkladı!

TFF'de Mehmet Büyükekşi'yi mağlup ederek başkanlık koltuğunun yeni sahibi İbrahim Hacıosmanoğlu olurken, seçimin yankıları Türk futbolunda sürüyor. Hacıosmanoğlu'nun listesinde bulunan, daha önce İstanbulspor'da Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten hukukçu Bayram Saral, seçim sürecinin öncesi ve sonrasında yaşananları, Mehmet Büyükekşi'nin neden karşısında olduklarını ve Servet Yardımcı'nın adaylık çekilme sürecini Mynet'e anlattı.

Spor

Seçim

Seçim Hakkındaki Haberler Mynet'te. Seçim Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Trump'a suikast girişimi sonrası anket sonuçları paylaşıldı! Kamala Harris detayı dikkat çekti

5 Kasım'da ABD'de yapılacak başkanlık seçimlerine yaklaşılırken heyecan giderek artıyor. Eski ABD Başkanı Donald Trump'a düzenlenen suikast girişimi sonrası tüm gözler anket sonuçlarına çevrilmişti. CBS News, başkanlık seçimlerine ilişkin anketini yayınladı. Ankette Kamala Harris detayı dikkat çekti.

Haber

Milletvekilinin eli havada asılı kaldı! Ulusal Meclisin en genç üyesi Termet ile kimse tokalaşmadı, 'taş-kağıt-makas'ı da kaybetti

Fransa'da Ulusal Meclisin en genç üyesi Flavien Termet (22) dünkü başkanlık seçimi sırasında yaşadıklarıyla şaşkına döndü. Sandık başında duran Termet'nin, oylarını kullanan milletvekillerine tokalaşmak için uzattığı eli defalarca havada kaldı. Milletvekillerinden biri de Termet'ye taş-kağıt-makas yapmayı tercih etti. Termet'nin afalladığı anlar kameraya yansıyınca sosyal medyada gündem haline geldi.

Haber

Obama, Biden'dan 'endişeli'... Demokratlar onun yerine geçecek adayını belirledi! Doktorundan hastalık açıklaması

ABD Başkanı Joe Biden'ın sağlık durumu hakkında doktorundan açıklama geldi. Doktoru tarafından Biden'ın hala hasta olduğu ve tedavisinin devam ettiği açıklandı. Eski ABD Başkanı Barack Obama ise Joe Biden'ın adaylığından endişeli olduğunu ifade ederken, Demokratların Biden'ın adaylıktan çekilmesi halinde yerine düşündükleri adayın da belli olduğu öğrenildi. İşte Biden'ın yerine düşünülen o isim!

Haber

Tarihi seçimde kazanan belli oldu! TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu... 5 oy farkla kazandı!

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Ankara'da gerçekleştiriliyor. İbrahim Hacıosmanoğlu ve Mehmet Büyükekşi'nin yarıştığı seçimde 274 delege 7 sandıkta oy kullanılırken oy verme işleminin ardından 5 oy farkla yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu oldu.

Spor

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi oy çokluğuyla ibra edildi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, yönetim kurulu ve denetleme kurulu, 1 Haziran 2023 ile 31 Mayıs 2024 tarihlerindeki hesap ve faaliyetleriyle ilgili oy çokluğuyla ibra edildi.

Spor

TFF seçimi öncesi UEFA ve FIFA'dan tarihi karar! Ali Koç protesto ederek koltuğa oturmadı...

TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Ankara'da gerçekleştiriliyor. TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın Divan Başkanlığı için Mehmet Baykan'a 146 oy verildiği duyuruldu ve Baykan, Divan Başkanı seçildi. Mevcut başkan Büyükekşi'ye 183 destek imzası, Hacıosmanoğlu'na ise 95 destek imzasının bulunduğu belirtilirken, 23 delegenin iki adaya da imza atması sonucu, Mehmet Büyükekşi'nin imza sayısı 160, İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun imza sayısı 72'de kaldı.

Spor

Milyarderlerden Biden’e beklenmeyen hareket! Tek tek açıkladılar!

ABD'de başkanlık seçimleri heyecanı yaklaşırken Biden ile rakibi Trump’ın günden güne daha da kızışıyor. Yaşı 80’i geçen Demokrat Parti lideri Joe Biden’ı şaşırtacak bir hamle de, bağışçısı olan milyarderlerden geldi. Milyarderler, Başkan Joe Biden'ın adaylığından endişe duyduklarını ve adaylıktan çekilmesini talep ettiler.

Haber

Fatih Altaylı'dan TFF seçimleri için çok konuşulacak iddia! 'O aday Ali Koç ile görüştü, projelerini sundu'

Türkiye Futbol Federasyonu'nda yapılacak başkanlık seçimleri öncesi adaylar belli olmaya başlarken ünlü gazeteci Fatih Altaylı yazısında oldukça dikkat çeken bir iddia ortaya attı. İşte detaylar...

Spor

Dünya bu sefer de Biden'ın eşini konuşuyor! Ünlü dergiye kapak oldu!

ABD'de Trump ve Biden arasında kıran kırana seçim çalışmaları devam ederken, Biden'ın eşi Dr. Jill Biden, Vogue dergisinin Ağustos sayısına kapak oldu. Ayrıca dergiye röportaj veren First Lady Jill Biden, başkanlık yarışındaki 81 yaşındaki eşi Joe Biden hakkında gelen soruları da yanıtladı.

Magazin

Fransa'da aşırı sağ adım adım iktidara yürüyor! Halk erken seçimin 2. turunda sandık başında

Fransa'da mevcut Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron 9 Haziran tarihinde Ulusal Meclisi feshederek erken seçime gidildiğini duyurmuştu. 49 milyon seçmenin sandık başına gittiği ilk tur seçimlerinin ardından Fransız halkı bugün seçimin 2. turunda oy kullanıyor. İlk sonuçlarının gece itibarıyla gelmesi beklenen seçimde anketler aşırı sağın önde olduğunu söylüyor.

Haber

Mağaza vitrinleri tek tek kara tahtalarla kapatıldı! Nedeni ise bir hayli şaşırttı!

Fransa'da erken genel seçimleri devam ederken, Paris sokaklarında alınan güvenlik önlemleri daha önce hiçbir ülkede görülmedi. Erken genel seçim öncesinde, birçok mağaza olası yağmalamaya karşı koruma altına almak ve yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için mağaza vitrinleri tahta plakalarla kapatıldı.

Haber

İngiltere'de İşçi Partisi 14 yıl sonra iktidarda! 1830'lu yıllardan beri görülmemiş bir şey...

İngiltere'de yapılan erken seçimi İşçi Partisi büyük farkla kazandı. İşçi Partisi'nin lideri Keir Starmer İngiltere'nin müstakbel başbakanı olurken, İşçi Partisi en son 2010 yılında iktidara gelmişti. Keir Starmer seçim zaferi sonrası yaptığı konuşmada, "Bugün ülkeyi yeniden inşa etmeye başlıyoruz" dedi. Öte yandan mevcut İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'ın partisi Muhafazakar Parti'nin Avam Kamarası'ndaki temsil oranı ise 1830'lardan bu yana görülen en düşük seviyede kaldı.

Haber

İngiltere'de İşçi Partisi'nden seçim zaferi! Avam Kamarası'nda çoğunluğu elde ettiler

İngiltere, ülkenin gelecek 5 yılına yön verecek kadroların belirleneceği genel seçim için sandık başına gitti. Sandık çıkış anketine göre, Keir Starmer'in liderliğini yaptığı İşçi Partisi genel seçimlerde Avam Kamarası'na 410 milletvekili sokarak çoğunluğu elde etti. İktidardaki Muhafazakar Parti'nin sandalye sayısı 131'e düştü.

Haber

İran'da seçimler ikinci tura kaldı: Türk aday Mesud Pezeşkiyan yüzde 50'yi aşamadı

19 Mayıs tarihinde İran'da elim bir helikopter kazasıyla hayatını kaybeden Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin yerine gelecek adayın belirlenmesi için seçimler düzenleniyor. Cumhurbaşkanlığı seçiminde reformist aday Pezeşkiyan, muhafazakar aday Celili'nin önünde tamamlasa da oyu yüzde 50'yi aşmadığı için seçim ikinci tura kaldı.

Haber

Aliyev meclisi feshetti: Azerbaycan seçime gidiyor

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Milli Meclisin feshedilmesi ve genel seçimlerin 1 Eylül'de yapılması kararını aldı. Normal şartlarda Azerbaycan'da seçimler Kasım ayında yapılacaktı.

Haber

Sandıklar Türkiye'de de kuruldu! İran 9. cumhurbaşkanını seçiyor: Anket sonuçları o adayı işaret ediyor.

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin helikopter kazasında yaşamını yitirmesi sonrası İran halkı 9. cumhurbaşkanını belirlemek için bugün sandık başında. Türkiye'de de 7 ilde sandıklar kuruldu. İran dini lideri Hamaney de oyunu kullandı. 4 adayın yarıştığı seçimde anketlerde ipi göğüsleyen isim reformistlerin adayı Pezeşkiyan. İşte İran cumhurbaşkanlığı seçiminden detaylar ve görüntüler...

Haber

Bahçeli'nin son mesajı sonrası 'erken seçim' iddiası! Çok konuşulacak sözler: Türkiye hazırlandı! Geri dönüşü olmayan yola giriyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin son mesajı erken seçim iddialarını gündeme getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP lideri Özgür Özel ve Ayşe Ateş'le görüşmesi sonrası gelen açıklama zamanlama olarak dikkat çekerken Bahçeli'nin 'Siparişi yapılan normalleşme' ifadesi olay oldu. Bahçeli'nin son mesajı sonrası "Türkiye hazırlandı! Geri dönüşü olmayan yola giriyoruz" yorumu ise çok konuşulacağa benziyor.

Manşet

Fenerbahçe'de tarihi seçimi büyük bir farkla Ali Koç kazandı!

Fenerbahçe Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda Ali Koç, 26 bin 947 geçerli oyun 16 bin 464'ünü alarak 3. kez başkanlığa seçildi. Yeniden başkanlığa seçilen Ali Koç, "Bu yarışın bir kaybedeni olmasın, tek bir kazananı olsun o da Fenerbahçe olsun dedim. Şimdi bunu gerçekleştirme zamanı. Artık Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor." dedi.

Spor

Fenerbahçe seçiminde yüzlerce oy iptal edildi! Aziz Yıldırım ve Ali Koç itiraz etti ama kabul edilmedi...

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda sarı ve beyaz renkteki Başkanlık ve Yönetim Kurulu pusulalarının beyaz renkli zarfa konulması gerekirken, Sicil Kurulu seçimi için olan sarı zarfa da atılması sonucu birçok oyun iptal olma olasılığı söz konusu gündeme geldi. Yapılan itirazlar kabul edilmedi ve bu oylar iptal edildi.

Spor

Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Fenerbahçe'de yeni başkan belli oluyor... Sandıklar kapandı, oylar sayılıyor...

Fenerbahçe'nin yeni başkanı bugün belli oluyor. Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aday olarak yarıştığı olağan seçimli genel kurulun ikinci gününde saat 10.00 itibariyle oy kullanma işlemi başladı. Saat 17:00'de sandıkların kapanmasının ardından oy sayımına geçildi.

Spor

Aziz Yıldırım'ın listesinden ayrıldığını duyurdu! Seçimde Ali Koç'u destekleyeceğim

Fenerbahçe'de yapılacak seçimde Aziz Yıldırım'ın listesinde olan iş insanı Kemal Fatih Aslan, listeye bilgisi dışında yazıldığını söylerken, seçimde Ali Koç'u destekleyeceğini duyurdu. İşte detaylar...

Spor

En kanlı seçimden tarihe geçen sonuç çıktı! 38'den fazla siyasetçi öldürülmüştü

Meksika'da düzenlenen yerel seçim ve devlet başkanlığı seçimi dün itibarıyla sona erdi. Meksika'da yapılan bu seçimler öncesinde 38 siyasetçi suikaste uğradı. Tarihin en kanlı seçimini yaşayan Meksika'da devlet başkanlığına Claudia Sheinbaum geldi. Ülke tarihinin ilk kadın devlet başkanı olan Sheinbaum böylelikle Meksika tarihine de geçti.

Haber

O illerde seçmen sandık başına gidiyor! Kritik gün... YSK yenilenmesine karar vermişti

YSK'nın seçimlerin yenilenmesi kararı verdiği Kayseri'nin Pınarbaşı, Şanlıurfa'nın Hilvan ve Aksaray'ın Güzelyurt ilçeleri ile Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Güneykaya, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Büyükkarıştıran, Tunceli'nin Mazgirt ilçesine bağlı Akpazar ve Aksaray'a bağlı Sağlık beldelerinde seçmenler, belediye başkanı seçmek üzere bugün sandık başına gidiyor.

Haber

Suriye'deki sözde seçimlere bir tepki daha! Türkiye'yi askeri ve siyasi açıdan kuşatmanın son adımı

Terör örgütü YPG/PKK'nın 11 Haziran'da yapacağı sözde yerel seçimlere Türkiye'den peş peşe tepkiler geldi. Son olarak Müstafi Amiral Cihat Yaycı bölgeye dikkat çekerek, "Bu seçim Türkiye’yi askerî ve siyasi açıdan kuşatma stratejisinin son adımıdır." ifadelerini kullandı. Yaycı'nın Süleyman Şah sözleri ise dikkat çekti. Öte yandan sözde seçimlere geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da tepki gelmişti.

Haber

3 ilçede seçim heyecanı! 50 bin seçmen sandık başına gidiyor

31 Mart yerel seçim sonuçlarına yapılan itiraz sonucunda 2 Haziran'da yapılması kararlaştırılan yeni seçimler 3 ilçe ve 4 beldede 50 binden fazla seçmenin katılımıyla yarın gerçekleştirilecek.

Haber

SON DAKİKA: Galatasaray 39. Başkanını seçti! Sarı-Kırmızılılar'da Dursun Özbek, Süheyl Batum'u büyük bir farkla mağlup ederek yeniden başkan seçildi

Son dakika... Sarı-Kırmızılılar'ın yeni başkanı Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda gerçekleştirilen Olağan Seçim Genel Kurul Toplantısı'nda belli oldu. Mevcut başkan Dursun Özbek ile aday Süheyl Batum’un yarıştığı seçimde Özbek, oyların büyük çoğunluğunu alarak yeniden başkan seçildi. İşte detaylar...

Spor

SON DAKİKA: Galatasaray'da kritik gün! Yeni başkan belli oluyor: Sandıkların yarısı açıldı, büyük fark var!

Galatasaray Kulübünün olağan seçimli genel kurulu başladı. 10 bin 290 kişinin oy hakkı bulunurken oylama 15.00'te sona erdi. Başkanlık için Dursun Özbek ve anayasa profesörü ve siyasetçi Süheyl Batum yarışıyor. Oy kullanma işlemlerinin ardından sandıklar açılmaya başlandı. İşte sonuçlar...

Spor

SON DAKİKA: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Acun Ilıcalı sürprizi! Resmen belli oldu

Son dakika... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında Galatasaray derbisinde yaşananlar ve seçim gündemine dair açıklamalarda bulundu. Öte yandan Koç'un yönetim kurulu da belli oldu. İşte detaylar...

Spor

İran'da Cumhurbaşkanlığı seçimleri 28 Haziran'da yapılacak!

İran’da cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 28 Haziran’da yapılması kararlaştırıldı. İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin dün yaşanan helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin ardından Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Muhammed Muhbir’in ev sahipliğinde seçim tarihinin belirlenmesine ilişkin toplantı düzenlendi.

Haber

Dursun Özbek tüm programlarını iptal etti! Fenerbahçe derbisinin ardından karar...

Galatasaray'da Fenerbahçe karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyetin yankıları sürerken Başkan Dursun Özbek'ten bir son dakika kararı geldi. İşte detaylar...

Spor

Özgür Özel, gençlerle Anıtkabir'e yürüdü! 19 Mayıs'ta dikkat çeken seçim mesajı: 'Söz veriyoruz' diyerek duyurdu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin gençlik kolları tarafından düzenlenen 'Büyük Gençlik Yürüyüşü'nde gençlerle Anıtkabir'e yürüdü. Anıtkabir girişinde parti otobüsü üzerinden yürüyüşe katılanlara seslenen Özel, "Bugün, 47 yıl sonra Ata'nın huzuruna ilk kez birinci parti olarak geldik. Cumhuriyet'in ikinci yüzyılının ilk genel seçimlerinden sonra buraya bir daha geleceğiz ve söz veriyoruz; buraya partimizi iktidar yapmış olarak geleceğiz" dedi. İşte Özel'in o açıklamaları...

Haber

SON DAKİKA: Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a tarihi Mourinho teklifi! Kaybedersek yarısını öderiz

Son dakika... Fenerbahçe'de yapılacak olan seçimli kongrede aday olacağını açıklayan Aziz Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Mevcut başkan Ali Koç'a ve yönetime Jose Mourinho için tarihi bir teklifte bulunan Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağız" ifadelerini kullandı.

Spor

Fenerbahçe'den beklenen açıklama geldi! Seçim tarihi belli oldu

Fenerbahçe'den başkanlık seçim tarihi ile ilgili beklenen açıklama geldi. Fenerbahçe resmi sitesinden yaptığı açıklamada seçimin 30 - 31 Mayıs tarihlerinde, yeterli çoğunluk sağlanamaması durumunda ise 8 - 9 Haziran'da yapılacağı açıklandı.

Spor

Avrupa basını Aziz Yıldırım'ı konuşuyor! Mourinho vaadi sonrası tüm dünya şaştı kaldı: Fenerbahçe'ye yakın

Fenerbahçe'de Haziran ayında gerçekleştirilecek olan seçimli genel kurul öncesi adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım açıklamasında "Kazanırsam Mourinho'yu getireceğim" ifadelerini kullanırken Yıldırım'ın bu sözleri tüm dünyada geniş yankı uyandırdı. İşte detaylar...

Spor

Herkes merakla bekliyordu! Ali Koç başkanlık seçimlerinde yeniden aday olmaya karar verdi

Fenerbahçe'de önümüzdeki ay yapılacak olan seçimli olağanüstü genel kurulda aday olup olmayacağı merak edilen Ali Koç kararını verdi. İşte detaylar...

Spor

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu açıkladı! Sadettin Saran resmi olarak aday

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu katıldığı bir televizyon programında Sadettin Saran'ın başkanlık seçiminde resmi olarak aday olduğunu duyurdu. İşte detaylar...

Spor

Son dakika | YSK, 31 Mart seçimlerinin kesin sonuçlarını açıkladı: Bu belediyelerde seçimler yenilenecek

Son dakika haberi: Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kesin sonuçlarını açıkladı. Buna göre bazı seçimlerin yenileneceği belediyeler ve bu belediyelerdeki yeni seçim tarihi belli oldu.

Haber

2028 cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Sarıgül'den çok konuşulacak sözler: Dikkat! Geliyor...

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, "CHP'nin 2028 cumhurbaşkanı adayı kim olur?" sorusuna yanıt verdi. Sarıgül'ün "CHP'de Grup Başkanvekilliği yapmış siyasetin ta gençlik kollarını, ilçe başkanlığı, il başkanlığını çok iyi bilen Özgür Özel genel başkanımıza dikkat edin! Geliyor!" açıklaması dikkat çekti. Yine CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'dan da benzer bir açıklama geldi.

Haber

Galatasaray'da başkanlık seçimi kızışıyor! Süheyl Batum, Dursun Özbek'e rakip oldu Ünal Aysal'ı resmen açıkladı, listesini bile teslim etti

Galatasaray'da 25 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimli olağan genel kurula geri sayım sürerken Dursun Özbek tekrar aday olduğunu açıklamıştı. Dursun Özbek'in başkanlık yarışındaki ilk rakibi ise Süheyl Batum oldu. İşte detaylar...

Spor

TFF'den erken seçim için çok sert açıklama! İzin verilmeyecektir

Türkiye Futbol Federasyonu resmi kanallarından yapılacak başkanlık seçimleriyle ilgili sert bir açıklama yaptı. Son günlerde yapılan erken seçim çağrılarına yanıt veren TFF, bu duruma izin verilmeyeceğini belirtti. İşte detaylar...

Spor

TFF'de erken seçim için gereken imza toplandı! Her şey o gün belli olacak... Kulüpler Birliği'nden karar

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimlerinin erkene alınması için düzenlenen imza kampanyasında toplanan toplam imza sayısı belli olurken, gereken imza sayısının da toplandığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor

İstanbul Tabip Odası'nda gündem seçim: 'Değişim istiyoruz'

İstanbul Tabip Odası’nın 5 Mayıs’taki seçimleri yaklaşırken hekim grupları da seçim stratejilerini duyurmaya devam ediyor. Bu kapsamda “Cumhuriyetçi Hekimler” de seçimde hangi grubu destekleyeceklerini bir basın açıklamasıyla duyurdu.

Haber

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısına 6 yıl sonra ilk kez katıldı! Yıldırım alana tekneyle geldi, o isme tepki gösterdi!

Fenerbahçe Kulübü Seçimli Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na Aziz Yıldırım 6 yıl sonra ilk kez katıldı. Yıldırım alana tekneyle gelirken, 'Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ı barıştıracağım' diyen Yüksek Divan Kurulu başkan adayı Nihat Tokat'a tepki gösterdi.

Spor

Seçim kavgaları bitmek bilmiyor! 'Böyle yürüyemezsin' deyip hastanelik ettiler

31 Mart seçimleri sonlansa da husumetli taraflar arasında yaşanan kavgalar devam ediyor. Son vukat Adana'dan geldi. 45 yaşındaki Ahmet Ataç muhtarlık seçimlerinde anlaşmazlık yaşadığı 3 kişiyle yolda karşılaştı. Grup 'Böyle yürüyemezsin' diyerek Ataç'ı darp etti. Hastanelik olan Ataç şikayetçi oldu. Grubun olaya müdahale etmek isteyen Ataç'ın eşine bile saldırması 'bu kadar da olmaz' dedirtti.

Haber

2024'te rekor sayıda seçim! IMF'den mali konsolidasyon uyarısı geldi

Uluslararası Para Fonu (IMF), 88 ülkede seçimlerin yapıldığı veya yapılacağı bu yılda sürdürülebilir kamu maliyesini korumak ve tamponları yeniden oluşturmak için kalıcı mali konsolidasyon çabalarına ihtiyaç olduğunu bildirdi.

Finans