Manisa'nın Doğalgaz Faturaları Ptt'den De Tahsil Edilecek

Aksa Manisa Doğalgaz Dağıtım Şirketi (Manisagaz), fatura tahsilatlarının yapılabilmesi için PTT Manisa İl Müdürlüğü ile...

Aksa Manisa Doğalgaz Dağıtım Şirketi (Manisagaz), fatura tahsilatlarının yapılabilmesi için PTT Manisa İl Müdürlüğü ile protokol imzaladı.

Reklam
Reklam

İmzalanan protokol kapsamında; doğalgaz dağıtımının gerçekleştiği Manisa merkez ile Akhisar ve Turgutlu ilçelerinde doğalgaz faturalarının tahsilat işlemleri artık tüm PTT şubelerinden de gerçekleştirilebilecek.

Manisagaz, doğalgaz kullanıcılarının fatura ödeme noktaları seçeneklerine, PTT ile yapılan anlaşma ile bir yenisini daha ekledi. Müşteriye sağladığı ödeme kolaylıklarını genişletmiş oldu. Türkiye genelinde olduğu gibi Manisa ve ilçelerinde de yaygın olan PTT şubeleri, kullanıcıların kendilerine en yakın noktadan ulaşarak hizmet vermesini sağlayacak. Aboneler, sayaç okuma işleminin gerçekleştiği andan itibaren fatura ödemesini Türkiye'nin her yerindeki tüm PTT şubelerinden gerçekleştirebilecek.


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: