Marmaris'te deprem

Muğla’nın Marmaris İlçesi, bugün 6 dakika içinde 2.9 ile 3.2, 4.6 büyüklüğünde beş ayrı depremle sallandı.

Muğla’nın Marmaris İlçesi, bugün 6 dakika içinde 2.9 ile 3.2, 4.6 büyüklüğünde beş ayrı depremle sallandı.

Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan açıklamaya göre, saat 16.59’da ilk olarak 2.9. şiddetinde bir deprem meydana geldi. Hemen ardından 17.00’de, 3.2 ve 17.05’de 50 saniye arayla 3.2’lik iki deprem daha meydana geldi. 17.19’da meydana gelen son depremin şiddeti ise bu kez 4.6 oldu.

Reklam
Reklam

Merkez üssü Marmaris’e bağlı Karacasöğüt Köyü olarak açıklanan sarsıntılar ilçede kısa süreli paniğe neden oldu. Bazı vatandaşlar, ev ve işyerlerini boşaltarak, cadde ve sokaklar ile açık alanlara çıktı. Bölgeden herhangi bir hasar, ölü yaralı haberi gelmedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: