Mersin'de Ayın Polisleri Ödüllendirildi

Mersin'de 'ayın polisleri' ödüllendirildi.

Mersin'de 'ayın polisleri' ödüllendirildi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen 'Ayın Polisi Ödül Töreni' yapıldı. Biriktirdiği 50 bin lira için iş arkadaşının eşi tarafından telle boğularak öldürüldükten sonra bir ağacın kenarına gömülen Nevruz Taşoğlu cinayetini çözen 2 polis memuru ayın polisi sıralamasında birinci oldu. Asayiş Büro Amirliği'nde yapılan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cemil Bebek ile Asayiş Şube Müdürü Serdar Özlü'nün katıldığı törende başarılı polislere övgü yağdı. 18 Kasım 2011'de "İşe gidiyorum" diyerek evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 32 yaşındaki Nevruz Taşoğlu'nun parası için öldürülerek bir ağaç kenarına gömülmesi olayını çözen polis memurları İlker Özkan ve Cahit Keskin, ayın polisi sıralamasında birinci oldu. Başarılı polislere İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cemil Bebek tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Reklam
Reklam

Sıralamada ikinci olan başarılı polisler ise TEDAŞ tahsilat şubesini silahla soyan kar maskeli zanlının yakalanması olayını çözen polis memurları Yüksel Keke, Murat Yıldız ve Ercan Göymen'e hediyelerini Asayiş Şube Müdürü Serdar Özlü verdi. Küçük çocuğa nitelikli cinsel istismarda bulunan zanlının yakalanması ile ilgili gösterdikleri gayretten dolayı Mehmet Ali Yeniceli, Haktan Kılınç ve Mustafa Ceyhan adlı polis memurları da ödül alan personel arasında yer aldı.

Öten yandan Hırsızlık Büro Amirliği ise mart ayı içinde 21 farklı olayın aydınlatılması nedeniyle Polis Haftası Özel Ödülü'ne layık görüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: