Mhp'li Tat'tan 'barzani' Açıklaması

MHP Mersin İl Başkanı Mahmut Tat, Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Lideri Mesut Barzani'nin AK...

MHP Mersin İl Başkanı Mahmut Tat, Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Lideri Mesut Barzani'nin AK Parti’nin kongresinde kürsüye geliş şeklinin Habur'dan daha beter bir hadise olduğunu söyledi.

Tat, 4 Kasım tarihinde yapılacak olan MHP kongresiyle ilgili olarak Suphi Öner Öğretmenevi'nde düzenlediği toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Pazar günü AK Parti’nin kongresinde Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Lideri Mesut Barzani konuşma yapmak için kürsüye çıktığı sırada çeşitli sloganlar atılmasıyla ilgili olarak Tat, "Yıllardır Türk'ün ve Türk milletinin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin aleyhinde olan her organizasyonun içinde olan bir eşkıyanın, Türkiye'yi yöneten bir partinin kongresinde ve atılan o sloganla kürsüye çıkmasını ibretle seyrettim. Tek şey söylüyorum; o tabloya yazıklar olsun. Bu konu böyle kalmamalı Türkiye bunu konuşmalı, bu Habur'dan daha beter bir hadise" dedi.

Reklam
Reklam

Tat, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün tutuklu vekillerle ilgili yaptığı açıklamayı ise, samimi bulmadığını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: