AK Parti Mezitli İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Yıldız, bu yerel seçimlerde hedeflerinin başta Mersin olmak üzere tüm ilçelerinin AK Parti belediyesi ile tanışması ve hizmetlerin nasıl yapıldığını göstermek olduğunu söyledi.
Mezitli için güzel günlerin kapıda olduğunu belirten Yıldız, “İnsanları daha mutlu, kentin bütünü daha gelişmiş ve daha yaşanılabilir bir Mezitli hepimizin ortak hayali. Bu hayali gerçeğe dönüştürecek olanlar da bizleriz. Mezitli için güzel günler çok yakın, güzel günler kapıda." diye konuştu.
Parti teşkilatıyla sık sık toplantılar yapan Yıldız, yapılan bu toplantıların teşkilatın birlik ve bütünlüğü ve daha aktif çalışmaların yapılabilmesi açısından çok önemli olduğunu belirtti. İlçenin çok önemli sorunlarının olduğunu ve bu sorunların çözüm adresinin AK Parti belediyeciliği olduğuna dikkat çeken Yıldız, şunları söyledi:
“Mezitli’nin Ak Parti belediyecilik anlayışı ile tanışması için bütün ilçe teşkilatlarına büyük görev düşmektedir. Bütün partililerin AK Parti’nin icraatlarını çok iyi takip edip gidilen her yerde vatandaşa çok iyi anlatması lazımdır. AK Parti olarak bu yerel seçimlerde hedefimiz başta Mersin olmak üzere tüm ilçelerin AK Parti belediyesi ile tanışması ve hizmetlerin nasıl yapıldığını göstermektir. Daha güzel bir Mezitli için buna mecburuz. Mezitli için yoğun bir tempoda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Teşkilat olarak çok iyi durumdayız. Daha da iyi olacağız. Biz devamlı çalışacağız, her zaman dünden daha iyi olacağız ve nihayet Mezitli’ye Ak belediyeciliği tanıştıracağız" dedi.
Açıklamasının son bölümünde, AK Parti hükümetinin icraatlarına ve AK Parti'nin belediyecilik anlayışına da değinen AK Parti Mezitli İlçe Başkanı Mustafa Yıldız sözlerini şöyle tamamladı:
"10 yıl öncesinin Türkiye'sini ve bu gün ülkemizin geldiği noktayı hepimiz biliyoruz. Artık dünyada gündem belirleyen, sağlam bir ekonomiye sahip, bölgesel bir güç olan bir Türkiye var. Son on yılda sağlıktan ekonomiye, eğitimden adalete kadar devrim niteliğinde gelişmeler yaşandığını bu ülkede herkes biliyor artık. İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde Mezitli’yi de Ak belediyecilik anlayışı ile tanıştıracağız.”
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz