Ören-Bodrum Karayolu Sürücülere Zor Anlar Yaşatıyor

Milas'a bağlı Ören beldesinden Bodrum'a kadar uzanan ve birçok köy tarafından kullanılan 56 kilometrelik sahil...

Milas'a bağlı Ören beldesinden Bodrum'a kadar uzanan ve birçok köy tarafından kullanılan 56 kilometrelik sahil yolunun 37 kilometrelik bölümü köstebek yuvası haline döndü.

Milas'a bağlı Ören beldesinden Türkevleri, Gökbel, Bozalan, Çökertme; Bodrum'a bağlı Mazı köyleri güzergâhından Bodrum'a giden 56 kilometrelik sahil yolunun, Ören -Mazı arasındaki 37 kilometrelik bölümü köstebek yuvası haline döndü.

Reklam
Reklam

Bodrum'dan Ören'e kadar uzanan sahil yolunun içler acısı olduğunu belirten bu hat üzerinde çalışan minibüs kooperatifleri üyeleri ile köy muhtarları, başvurmadık kapı bırakmadıklarını belirterek seslerini kimseye duyuramadıklarından yakındı.

Çökertme Köyü Muhtarı Ali Akdemir, Bozalan Köyü Muhtarı Mümtaz Sanlı ve Gökbel Köyü Muhtarı Hüsamettin Sarı, hiçbir yetkiliye seslerini duyuramadıklarını söyledi.

Öte yandan bu güzergahta çalışan S.S. 157 No'lu Minibüs Kooperatifi Başkanı Süleyman Aydın, "Turizm sezonu öncesi, kış aylarında yağan yoğun yağışlar etkilenen ve asfaltı kalkan bu yol, dünya turizminin başkenti Bodrum'a hiç yakışmıyor. Bir yerde turizmden daha büyük pasta alabilmek için ülke ülke gezen, fuarlara katılan ülkemiz öte yandan alt yapısında büyük sıkıntı yaşıyor. Evimizin önünü düzeltmeden turist çağırmışsın ne fayda. Gelen bir daha gelmez." şeklinde tepkisini dile getirdi. Aydın, yolun bir an önce bitirilmesini istedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: