Bodrum Haberleri Ve Son Dakika Bodrum Haberleri

Bodrum Haberleri Ve Son Dakika Bodrum Haberleri

Muğla'nın 13 ilçesinden biri olan Bodrum, turizmin önemli bir merkezidir. Antik Çağdaki adı "Halikarnassos" olan Bodrum, Ege Denizi ile çevrilmiştir. Ege ve Akdeniz iklimlerinin sentezinden oluşan özelliğiyle dikkat çeken Bodrum'un mikro klima alanı olduğu ifade edilmiştir. Kültürel anlamda birçok etkinliğe ev sahipliği yapmıştır. Uluslararası Bodrum Bale Festivali, Barok Müzik Festivali ve Uluslarası Bodrum Bienali gibi etkinliklerin düzenlendiği bir ilçedir. Dünyaca ünlü bir tatil beldesi olan Bodrum, ulaşım imkanları açısından da oldukça elverişlidir. Karayolu ve havayolu ulaşımının yanı sıra Bodrum'da yer alan marinalar da ulaşım açısından turistlere bir alternatif sağlar. Yel değirmeni, kalesi, plajlarıylayerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Bodrum, kültürel ve tarihi anlamda önemli bir mirastır. Antik Çağdan günümüze çeşitli uygarlıkların izlerini taşıyan belde de tarihle sanat iç içedir.

Bodrum Haberleri

Muğla'da bir kadının öldürülmesine ilişkin yakalanan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, tartıştığı eski eşini tabancayla öldüren şüpheli ile ona yardım ettiği öne sürülen oğlu tutuklandı, arkadaşı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yurthaber

Ünlü iş insanı Bodrum Türkbükü'nde loca kiraladı! Bir aylık kira bedeli ağızları açık bıraktı

Dünyanın en güzel turistik bölgelerine sahip Türkiye’de tatil yapmak fahiş fiyatlar nedeniyle adeta hayal oldu. Çeşme, Bodrum ve diğer turizm bölgelerinde oteller, restoranlar astronomik fiyatlar nedeni ile boş kaldı. Pahalılık bu kadar konuşulurken ünlü isimler ve ünlü iş insanları Bodrum'dan vazgeçemiyor. Ünlü bir iş insanı Bodrum Türkbükü'ndeki loca kiraladı! Bir aylık için ödediği kira bedeli ağızları açık bıraktı.

Magazin

Bodrum'da korkunç olay! 3 çocuk annesi kadın sokak ortasında eski eşi tarafından öldürüldü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan 3 çocuk annesi Hüsne Topal, sokak ortasında tartıştığı eski eşi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Olayda kadının yardımına koşan arkadaşı da vurularak yaralandı. Talihsiz kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber

Ünlü modacı Emel Yıldırım Bodrum'daki fiyatlara isyan etti! Bir fincan kahve için...

Son dönemde Bodrum'daki fiyatlar dillerden düşmüyor. Herkesin pahalı diye yakındığı ama gitmekten de vazgeçemediği Bodrum'a ünlü modacı Emel Yıldırım'da gitti. Tatil için Bodrum'u tercih eden Yıldırım'da fiyatlara isyan etti.

Magazin

Bodrum

Bodrum Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bodrum Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Şimdi de girdi maliyeti bahanesi… 81 il var ama en çok onlar etkileniyor! Muğla’dan Bodrum’a gelene kadar yüzde 100’ün üzerinde artış…

Fahiş fiyatlarla gündemden düşmeyen Bodrum için bir açıklama daha geldi. Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Nazlıoğlu, fiyatların yüksek olmasını girdi maliyetlerine bağladı. Nazlıoğlu’na göre Muğla’dan Bodrum’a gelen taze fasulyenin kilosu 60 liradan 150 liraya yükselerek aynı şehir içinde yüzde 100’ün üzerinde fiyatla satılıyor. Ve bu rakam marketlere göre daha ucuz olduğu için vatandaşın tercihi olan pazar tezgahlarında görülüyor.

Finans

Bodrum'da kanalizasyon terfi merkezinde acı olay! Temizlik yapan işçiler zehirlendi: 1 ölü, 2 yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, kanalizasyon terfi merkezine temizlik yapmak için giren gazdan etkilenerek bayıldı. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan ve merkezte biriken metan gazından zehirlendiği tahmin edilen işçilerden Mehmet Nuri Baştuğ (39) hayatını kaybetti, 2 işçi yaralandı.

Haber

'Evimdeki gizli odanın kapısını açınca hayatımın korkusunu yaşadım' Yeni taşınan adamın karşılaştığı manzaranın arkasındaki gerçek...

Yurt dışında yaşan bir adam, yeni evine taşındıktan sonra kilitli gizli bir oda keşfetti. Odanın kapısının 20 büyük vidayla sıkıca kapatılmış olduğunu gören adam, kapıyı açtıktan sonra karşılaştığı manzarayı ve yaşadığı korkuyu anlattı. O korkutucu manzaranın arkasındaki gerçek ise hem şaşırttı hem de gülümsetti.

Trend

Bodrum lobisinin imdadına Fatih Altaylı yetişti! Zenginlere hizmet veren yerler full dolu siz de Akçay'a gidin kardeşim!

Yaz sezonu başlar başlamaz Bodrum bu kez sahilleriyle değil pahalılığıyla gündeme geldi. Bodrum'daki yeme içme fiyatlarındaki fahiş artış nedeniyle binlerce vatandaş Yunan adalarını tercih etti. Bodrum'daki otelciler birliği başkanının 'Bodrum biterse Türkiye biter' çıkışı da çok konuşulmuştu. Bodrum'a herkesin gitmemesi gerektiğini savunan Fatih Altaylı, "Sardunya da pahalı ama orada Sardunya'da adam düzüyorlar manşetleri atılmıyor" dedi.

Finans

Ersan Şen'e 'Bodrum' örneğiyle yanıt verdi! Fatih Altaylı: Yunanistan iyi ki var da bizim vatandaş tatil yapıyor

Yunan adalarında yemek yiyenleri hedef alan Ersan Şen ses getirdi. Sosyal medyayı ayağa kaldıran Şen'e Fatih Altaylı'dan "Bir ölçüde haklı, bir ölçüde değil" yorumu geldi. Yunan adalarında yemek yenmesinin Yunan ekonomisine katkı sağladığı tespitine katılan Altaylı, "Ersan Şen'in şunu da düşünmesi lazım; Yunanistan iyi ki var ki insanlar da tatil yapabiliyorlar. Bizim vatandaşlar Yunanistan'a gidemiyor olsa buradaki fiyatlar belki daha da artacak" diyerek Bodrum örneği verdi.

Haber

Gözün gördüğünü de inkar ediyorlar! ‘Bodrum pahalı değil’ savunması: ‘Tatile gelmemişler yorum yapıyorlar, Bodrum batarsa Türkiye batar…’

Dünyanın en güzel turistik bölgelerine sahip Türkiye’de tatil yapmak fahiş fiyatlar nedeniyle hayal oldu. Çeşme, Bodrum ve diğer turizm bölgelerinde oteller, restoranlar astronomik fiyatlar nedeni ile boş kaldı. Vatandaş tepkisini ise neredeyse yarı parasına ucuz olan Yunan Adaları’na giderek gösterdi. Bodrumlu otelcilerden konuya ilişkin dikkat çeken açıklama geldi. ‘Tatile gelmemişler yorum yapıyorlar, Bodrum batarsa Türkiye batar’ diyerek Bodrum’un pahalı olmadığını savundular.

Finans

Bodrum'da hava sıcaklığı 45 dereceye ulaştı: Yollardaki asfalt eridi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, hava sıcaklığı 45 dereceye ulaştı. Sıcak hava nedeniyle yarımadanın kırsal mahallerindeki yollarda asfalt eridi.

Haber

Ünlü tatil beldesi Bodrum'un sokakları bomboş kaldı! O anları cep telefonuyla kaydetti... Şimdi esnaf düşünsün

Türkiye'nin en ünlü tatil lokasyonlarından biri olan Bodrum'da bu yıl yaz sezonu geç açıldı. Sezonun gelmesiyle birlikte Bodrum sokaklarının bomboş olması sosyal medyada dikkatleri çekti. Bir sosyal medya kullanıcısı Bodrum'un boş sokaklarını kaydederek, "Şimdi esnaf düşünsün" notunu eklediği paylaşımıyla viral oldu.

Trend

Bodrum'da otelde gıda zehirlenmesi: 16 turist hastanelik oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otelde gıda zehirlenmesi şüphesiyle 16 turist hastanelik oldu. Tedavileri tamamlanan turistler taburcu edildi.

Haber

Yunan adalarından şikayetçilerdi! Bodrum'da otelcilerden 'U' dönüşü: Yüzde 50'ye yakın indirim!

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da otellerin fiyat indirimine gittiğini söyleyen Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Bodrum Bölge Temsil Kurulu Başkanı Mustafa Demir, "Özellikle temmuzun ikinci yarısından başlayarak, ağustosun ilk iki haftası dahil yüzde 50'lere yakın indirim yapan otellerimiz var. Pahalı satamadıkları için indirime gidildi" dedi.

Finans

Gani Müjde Bodrum’daki fiyatlara isyan etti: 800 TL otopark ücreti, 20 bin TL hesap!

Son günlerde Bodrum’daki mekânlarda dudak uçuklatan fiyatlar gündemden düşmüyor. Bodrum’a tatil yapmak için giden birçok ünlü fiyatları görünce sessiz kalamadı. Yönetmen ve senarist Gani Müjde de sosyal medya hesabından paylaşım yaparak mekanlardaki pahalılığa dikkat çekti.

Magazin

Coca Cola'nın üst düzey yöneticisi Çetin Özataç'tan acı haber geldi! Yüzerken fenalaştı hayatını kaybetti

Ünlü iş insanı ve iki çocuk babası Çetin Özataç, Muğla'nın Bodrum ilçesinde denize girdiği noktadan 50 metre kadar açıldı. Bir süre sonra hareketsiz kalan Özataç fenalaştı. Özataç, tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber

Pahalı lahmacunun acısı çıkıyor! Ne yerli turist kaldı, ne yabancı... Belediye başkanının 'Bodrum pahalı' isyanına güldüren yanıt: 'Bodrum ucuz, biz fakiriz'

1000 liraya kadar uzanan lahmacun fiyatları, otellerdeki pahalılık derken alım gücü yüksek olan turist bile Bodrum’u terk etti! Bomboş kalan tatil beldesinde işletmeler en sakin dönemlerinden birini yaşarken Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’den dikkat çeken bir çıkış geldi. Mandalinci, "Lahmacun Bodrum plajlarında her gün tüketilen bir şey değil ama ne hikmetse birtakım kimseler lahmacun ile Bodrum’u özdeşleştirip Bodrum’da pahalılık algısı vurmaya çalışıyor" dedi.

Finans

Konserler tek tek iptal edildi mekanlar boş kaldı... 'Dublör müşteri' dönemi başladı! O ilan herkesi şoke etti

Tatil bölgelerindeki fiyatlar yükseldikçe yükseldi. Başta Bodrum ve Çeşme olmak üzere tatil yerlerindeki menüler kontrolden çıktı. Mekanlara cezayı ise müşteriler kesti. Önce konserlerin tek tek iptal edildiği bölgelerde şimdi de dublör müşteri dönemi başladı. Çeşme'deki bir işletmenin verdiği ilan adeta ağızları açık bıraktı.

Magazin

Bodrum esnafı isyan etti! Sezonun ortasında sokaklar bomboş kaldı: Avrupalı bile bu fiyata 'yüksek' diyor

Türkiye'nin en gözde tatil lokasyonlarından biri olan Bodrum yaz sezonuna zor bir giriş yaptı. Sosyal medyada Bodrum sahillerinden boş şezlongların görüntüsünün paylaşılmasının yanı sırada Bodrum esnafının sitem ettiği bir sokak röportajı gündem oldu. Sokakların geçtiğimiz yıllara kıyasla daha boş olduğunu dile getiren esnaf kadın, "Avrupalı bile bu fiyata 'yüksek' diyor" diyerek duruma tepki gösterdi.

Trend

İngiliz futbolcu Jamie Vardy'nin tercihi de Bodrum oldu! Hollanda maçını orada izleyecek

Leicester City'nin şampiyonluğundaki en büyük aslan payının sahibi olan İngiliz futbolcu Jamie Vardy, tatil için soluğu Bodrum'da aldı. Ailesiyle birlikte Bodrum'da tatil yapan Vardy, İngiltere ile Hollanda arasında oynanacak yarı final karşılaşmasını da burada izleyecek.

Magazin

Bodrum'da orman yangını! Vali açıklama yaptı: 2024'ün en ciddi yangınlarından biri

Muğla'nın Bodrum ilçesi Pınarlıbelen'de çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın rüzgar nedeniyle geniş bir alana yayılmıştı. Muğla Valisi İdris Akbıyık'ın "2024 yılının en ciddi yangınlarından birini yaşıyoruz" dediği orman yangınının bu sabah saatlerinde kontrol altına alındığı duyuruldu.

Haber

Annesini katletmişti! Dikkat çeken 'D vitamini' detayı! Ben de senden 4 tüp kan alacağım

Bodrum’da babasıyla yaşayan 17 yaşındaki Doğukan D, annesinin talebiyle yaptırdığı kan tahlili sonuçlarında D vitaminini göremeyince çılgına döndü. D vitamini değerlerini görmek için 4 tüp kan aldıran genç, annesine ‘Ben de senden 4 tüp kan aldıracağım’ diyerek, boğazından 3 kez bıçaklayarak ölümüne neden oldu. Mahkeme genci 24 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Haber

Yer: Bodrum! Evini ateşe verdi, ortalığı savaş alanına çevirdi, jandarmayı görünce su kuyusuna atladı!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaptıkları herkesi şoke etti. Evini ateşe verip, başkasına ait motosiklet ve etrafa zarar veren Fahri Anıl I. (40), jandarma ve itfaiye ekiplerini görünce kaçıp, bahçesindeki su kuyusuna atladı. Bacağını kıran Fahri Anıl I., itfaiye ekipleri tarafından kuyudan çıkarılıp, hastaneye kaldırıldı.

Haber

Bodrum'da sapık tekne kaptanı tutuklandı! Eğlenceden sonra kızının arkadaşına cinsel istismarda bulundu

Bodrum'da tekne kaptanı Ömer Deniz K. (39) hakkındaki iddia mide bulandırdı. Kaptanın kızının arkadaşına cinsel istismarda bulunduğu öne sürüldü. İddiayı reddeden kaptan tutuklandı.

Haber

İstanköy Adası'nda yaralanan çocuk deniz ambulansıyla Bodrum'a nakledildi

İstanköy Adası'nda (Kos) başına kale direği düşmesi sonucu yaralanan 9 yaşındaki Türk çocuk, deniz ambulansıyla Muğla'nın Bodrum ilçesine getirilerek tedavi altına alındı.

Yurthaber

Bodrum'daki pahalılık ünlü isimleri de vurdu... Konserler tek tek iptal edildi! Sadece 8 bilet satıldı

Ünlü tatil yerlerinin başında gelen Bodrum bu sene de cep yakmaya devam ediyor. Her sene lahmacun ve ayran fiyatlarını konuştuğumuz Bodrum bu sene ünlü isimleri de vurdu. Bodrum'daki fiyatların yüksek olması sebebi ile konser biletlerinin de satışı yapılamadı. Konserler tek tek iptal edildi...

Magazin

Dünyanın en zengin insanlarından Jeff Bezos Bodrum'a demirledi! 500 milyon dolarlık süperyatını bir gören bir daha baktı

Dünyanın en zengin iş insanlarından biri olan Amazon'un kurucusu Jeff Bezos Yunanistan tatilinden sonra soluğu Türkiye'de aldı. 500 milyon dolarlık süperyatıyla Bezos, Göcek ve Bodrum'a demir attı. Kissebükü’nde demirleyen yatta Lauren Sanchez denize girerek yüzdü. O anlar vatandaşlar tarafından kaydedildi.

Trend

Kaya Sabancı saldırıya uğramıştı! Olay sonrası ilk açıklama: Orada ölebilirdim

Muğla Bodrum'da dün akşam gerçekleşen olayda bir otel sahibinin saldırısına uğrayan Kaya Sabancı hastaneye kaldırılmıştı. Sabancı, hastane çıkışında açıklamalarda bulundu. İki veya üç gün sonra ameliyat olacağını belirten Sabancı, "Ya ben 72 yaşındayım, 25 yaşındaki delikanlıya mı vuruyorsun? Ne gerek var bunlara. Orada ölebilirdim ben.” ifadelerinde bulundu.

Magazin

Bodrum'da korkunç olay! Kaya Sabancı otelin sahibi tarafından darp edildi, ambulansla hastaneye kaldırıldı

Muğla Bodrum'da Kaya Sabancı, kaldığı otelin ortaklarından olan Vedat Aşçı tarafından darp edildi. Aşçı'nın korumaları tarafından da tartaklanan Sabancı hastaneye kaldırıldı. Durumu iyi olduğu öğrenilen Sabancı, bu geceyi hastanede geçirecek.

Kulis

Tatilciler Bodrum'u terk ediyor! Trafik durma noktasına geldi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin son günleri yaklaşırken tatilciler dönüşe geçti. Yola çıkan tatilciler özellikle, Gümbet-Yokuşbaşı istikametine trafikte yoğunluk oluşturdu. Yer yer trafik durma noktasına geldi.

Haber

Fiyatları cep yaktı! Bodrum'daki ünlü mekandan rekor kuver ücreti! Görenler inanamadı

Kurban Bayramı tatilinin dokuz güne çıkarılmasının ardından Türkiye'nin gözde tatil yeri Bodrum doldu taştı. Fahiş fiyatlarıyla gündem olan Bodrum bu kez kuver ücretiyle gündem oldu. Lahmacun, dondurma, beach giriş ücretlerinden sonra 20 bin TL'ye dayanan kuver ücretini görenler gözlerine inanamadı.

Finans

Yer: Bodrum! Lüks cip kalabalığın arasına daldı... Turistlerin de olduğu 6 kişi yaralandı, ortalık savaş alanına döndü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kontrolden çıkan lüks cip, cadde kenarında yürüyen insanların arasına daldı. Yerli ve yabancı turistlerin olduğu 6 kişi kazada yaralanırken, ortalık adeta savaş alanına döndü. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber

9 günlük tatil başlıyor! Fiyatlar ise el yakıyor: 89 bin yerine 12 bin ödemek isteyenlerin tercihi o il oluyor

Hem okulların sona ermesi hem de bayram tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla tatil yapmak isteyenler gözünü sıcak memleketlere çevirdi. Ancak fiyatlar herkese göre yüksek. Daha düşük maliyetle tatil yapmak isteyenler için de alternatifler bulunuyor. Gözde şehirlerde 3 gün konaklama 89 bin lirayken bazı tatil beldelerinde fiyatlar 12 bin liraya kadar düşüyor.

Finans

Bodrum'da bayram başlamadan trafik başladı! Kilometrelerce araç uzun kuyruklar oluşturdu, trafik durma noktasına geldi

Kurban Bayramı tatili başlamadan trafik başladı. Bayram öncesi Muğla'nın Bodrum ilçesinde akın akın geldiler. Araçlarıyla ilçeye gelenler uzun kuyruklar oluşturdu, trafik felç oldu. Yokuşbaşı, Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Konacık Atatürk Bulvarı ve Yalıkavak istikametlerinde sıkışan trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Yarından itibaren trafiğin daha da yoğun olması bekleniyor. Öte yandan kilometrelerce aracın oluşturduğu yoğunluk dron ile havadan da görüntülendi.

Haber

Bodrum pahalı' algısı var dediler ama plajlara giriş ücreti, hamburger ve lahmacun fiyatları dudak uçuklattı!

Kurban Bayramı tatili yaklaşırken Bodrum'da da yaz sezonu açıldı. Bodrum bu yıl da yüksek fiyatlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Özel plajlara giriş ücretleri 500 TL'den başlıyor, 3 bin TL'ye kadar çıkıyor. Özel plajlarda 1 lahmacun 100 ile 1000 TL, hamburger ise içindeki malzeme ve sunum hizmetine göre 450 ile 1000 TL arasında değişiyor.

Finans

1 milyon 115 bin liralık hesapla gündem olan işletmenin hiç vergi vermediği iddia edildi! Ağırel isyan ederek açıkladı: Sayın Şimşek kusura bakmasın ağır konuşacağım

Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da yer alan bir işletmenin adisyonu ağızları açık bırakmış ve toplam 1 milyon 115 bin lira hesap gelmişti. Gazeteci Murat Ağırel bu işletmeyi araştırdı ve hiç vergi ödemediğini savundu. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e seslenen Ağırel, 'Sayın Şimşek kusura bakmasın ama biraz ağır konuşacağım' diyerek sert eleştiriler yöneltti.

Finans

Bodrum açıklarında 41 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında 41 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber

Bodrum'da 21 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 21 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber

İstanbul da Bodrum'u aratmadı: Plajlara giriş ücreti dudak uçuklattı!

İstanbul'da haziran ayının ilk haftasında açılacak birçok plaj ve turistik işletmede giriş ücretleri de belli oldu. Kişi başı verilen ücretler pahalılığıyla gündem olan Bodrum'la yarıştı. Hafta içi ve hafta sonu farklı tarifler uygulanan plajlar için 200 ila 1000 TL arasında değişen ücretler talep ediliyor.

Finans

Milli yıldızlar Çağlar Söyüncü'nün düğünü sonrası Fatih Terim'i ziyaret etti!

Fenerbahçeli Çağlar Söyüncü'nün düğünü için bir araya gelen milli futbolcular Hakan Çalhanoğlu, Ozan Tufan ve Caner Erkin düğünün ardından Bodrum'da Fatih Terim'i ziyaret etti. İşte detaylar...

Spor

Bodrum açıklarında sürüklenen bottaki 32 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında, motor arızası nedeniyle sürüklenen bottaki 32 düzensiz göçmen ekiplerce kurtarıldı.

Yurthaber

Süper Lig'e çıkacak son takım belli oluyor! Bodrum FK finale yükselerek Sakaryaspor'un rakibi oldu

Trendyol 1. Lig Play-off 2. Tur rövanş maçında Bodrum FK, penaltılarla Çorum FK’yı 5-4 mağlup ederek finalde Sakaryaspor’un rakibi oldu. İki takım arasında oynanacak mücadeleyi kazanan ekip Süper Lig'e yükselecek.

Spor

1 milyon 115 bin liralık hesapla gündem olmuştu: Bodrum'daki o restorandan açıklama geldi: 'Fiyatlarımız benzer restoranlar ile aynı seviyede'

Yaz sezonunun açılmasıyla rekor fiyatlarla gündeme gelen Bodrum'da bu kez bir restoranın adisyonuna gören bir daha baktı. 1 milyon 115 bin 510 liralık hesap gündem olurken restorandan fiyatlara ilişkin açıklama geldi. Açıklamada adisyonun 20 kişilik olduğu vurgulandı.

Finans

Bodrum'da bir mekanda gelen ücret duyanları şoke etti! Hesap sosyal medyada olay oldu: Mekanı satın almışlar resmen

Bodrum'un kapıları yeni sezon için açıldı, ancak fiyatlar görenleri şaşırttı. Bodrum'da her sene gündem olan fahiş fiyatlara bu sene daha sezon başlamadan yenisi eklendi. Bu kez bir mekanda gelen hesap konuşuldu.

Kulis

Bodrum'da 1 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili yakalanan 6 zanlıdan 3'ü tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 6 zanlıdan 3'ü tutuklandı.

Yurthaber

Bodrum'da 1 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili 6 şüpheli yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin 6 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber

Bodrum'a Seabourn Encore kruvaziyeri 556 yolcu getirdi

Bahamalar bayraklı "Seabourn Encore" isimli kruvaziyer, Muğla'nın Bodrum ilçesine geldi.

Yurthaber

Ev fiyatına kiralık yazlık villa! Otelleri da solladı: Çeşme, Bodrum, Ayvalık... Aylık 3 milyon 300 bin TL isteyen bile var

Bu yaz tatil yapmak adeta lüks oldu. 'Oteller pahalı' diye tatil yapmak için kiralık ev bakanlar, ilan sitelerinde gördükleri fiyatlarla adeta şoke oldu. Otellerdeki tatil fiyatları cep yakarken, kiralık yazlık fiyatları ise otelleri bile geride bıraktı. Bodrum'da denize uzak dubleks evin aylık kirası 65 bin TL olurken, denize sıfır özel havuzlu, özel plajlı villa içinse 3 milyon 300 bin TL isteniyor.

Finans

Gören şok oldu! Bodrum cep yakmaya devam ediyor! Bir lahmacun iki kilo kıymadan pahalı

Bodrum'da yeme içme fiyatları gündem olmaya devam ediyor. Her sene fiyat artışlarıyla konuşulan lahmacun fiyatına rekor zam geldi. Lahmacunun fiyatını görenler şoke oldu.

Finans