Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ Olay, dün Orhangazi Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Ortopedi Uzmanı Dr. Şener Özbölük tarafından annesinin kırılan omzu ameliyat edilen İ.Ş., kemiğin kaynamamasından sorumlu tuttuğu doktorla muayene odasına girerek tartışmaya başladı. Daha sonra doktora saldırıp yumruklayan İ.Ş.'ye, diğer doktorlar ve hastane görevlileri müdahale etti. Saldırı sonucu kaşı açılan ve vücudunun bazı bölgelerinde darp izi bulunan Şener Özbölük kanlar içinde kaldı. Hastane polisi tarafından gözaltına alınan İ.Ş. daha sonra Orhangazi Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek sorguya alındı.
Dr. Şener Özbölük ise ameliyathanede kaşına dikiş atılarak müşahade altına alındı. Orhangazi Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Kocaefe, Dr. Şener Özbölük’ün müdahale edildiği ameliyathaneye gelerek bilgi aldı. Olay sonrasında hastane çalışanları da büyük bir şok yaşarken, hastanedeki sendika yetkilileri ise olaya büyük tepki gösterdi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz