Otoparka Kurşun Yağmuru: 2 Yaralı

Bahçelievler'de bir otoparka gelen silahlı 3 kişinin rastgele ateş açması üzerine 2 kişi yaralandı. Olay...

Bahçelievler'de bir otoparka gelen silahlı 3 kişinin rastgele ateş açması üzerine 2 kişi yaralandı. Olay yerinde 19 boş kovan bulundu.

Saldırı, saat 02.00 sıralarında, Soğanlı Mahallesi Gülayla Sokak içindeki bir otoparkta meydana geldi. 3 kişi oldukları belirtilen saldırganlar, park içindeki otomobillere rastgele ateş açtı. Otoparkta çalışan Hamza Mete'nin bacağına tek kurşun isabet etti. Tufan Dandin ise 1'i kasığından diğeri bacağından 2 kurşunla yaralandı. Yaralılar özel bir otomobille Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede tedavileri süren yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Polis, olayda kullanılan ama plakası alınamayan siyah bir aracı arıyor. Yapılan araştırmada 19 boş kovan bulundu. Uzun süredir bu parkın hizmet verdiğini belirten çevre sakinleri, sokakta 20 gün önce bir kavga olayı yaşandığını ifade etti.

GAZETECİLERE SALDIRI

Bu arada, haberi takip eden basın mensupları, yaralıların kaldırıldığı Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde güvenlik görevlileri tarafından saldırıya uğradı. Hastanenin bahçesinden görüntü almak isteyen gazetecilere saldıran hastanenin güvenlik görevlileri, kameramanların görüntü almasını engellemeye çalıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: