Özer’den 10 Kasım Mesajı

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer, her zaman Atatürk’ün izinde olduklarını ve bundan sonra...

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer, her zaman Atatürk’ün izinde olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini söyledi.

DTO Başkanı Necdet Özer, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 74. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Atatürk’ün edebiyete intikalinin 74. yılında da onu saygıyla andıklarını belirten Özer, “Bizler hep onun izindeyiz ve izinde kalmaya devam edeceğiz. Aynı şekilde bizden sonraki nesiller de onun izinden devam edeceklerdir. Ulu Önderimizin kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet devamından hiçbir şüphemiz yoktur. Türk milletini büyük bir atılıma hazırladığı ve yönlendirdiği yüzyılda, Avrupa ve Asya’nın pek çok ülkesinde totaliter rejimler veya diktatörlüklerin bulunduğu bir dönemde yabancı bir gazetecinin bir sorusu üzerine Atatürk ‘Ben kalpleri kırarak değil, kazanarak hükmetmek isterim’ şeklinde cevap vermiştir. Bu fikirle bugün Onun anısına diyorum ki hepimiz birbirimizle kucaklaşarak, birbirimizi kırmadan Onun yolunda ilerlemeliyiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: