Ressam Morisset, Mudanya'ya Galeri Ve Resim Atölyesi Açtı

Mudanya'nın ve Türkiye'nin tanınmış ressamlarından Aslı Remziye Morisset, Galeri ve Resim Atölyesi açtı.

Mudanya'nın ve Türkiye'nin tanınmış ressamlarından Aslı Remziye Morisset, Galeri ve Resim Atölyesi açtı.

Ressam Aslı Remziye Morisset 2007-2009 arasında Mudanya'da açtığı resim atölyesinin ardından ARM Galeri ve Resim Atölyesini açarak çalışmalarına başladı.

Reklam
Reklam

İpar Caddesi'nde Galeri ve Resim Atölyesini açan Morisset, amacının Mudanyalıların resim sanatına olan ilgisini arttırmak ve biyografisi sağlam olan ünlü ressamların Mudanya'da buluşmasını sağlamak olduğunu belirtti.

İlk etapta 25 yağlı tablonun oluşturduğu sanat galerisinde zamanla tabloların ve eserlerin artacağına da dikkati çeken Morisset, ayrıca resime ve sanata ilgi duyanlara resim atölyesinde kurs açacağını da sözlerine ekledi.

Muhabir: Ömer Bilik / Cem Şan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: