Rus Turist Boğulma Tehlikesi Geçirdi

Antalya’nın Alanya ilçesinde tatil yapan 52 yaşındaki Rus turist, serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi...

Antalya’nın Alanya ilçesinde tatil yapan 52 yaşındaki Rus turist, serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçirdi.

Edinilen bilgiye göre olay, Keykubat Caddesi'nde bulunan bir otele ait plajda meydana geldi. Rus uyruklu Ferdaus Mers (52) adlı kadın turist, serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra Mers'in yardım çığlıklarını duyan vatandaşlar, boğulmak üzere olan kadını sahile çıkardı. İlk müdahalesi burada yapılan Ferdaus Mers, otelin önüne gelen ambulansa alınarak Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: