Sahte Parayla Alış Veriş Yapan Bir Kişi Yakalandı

Osmaniye'de sahte para ile esnaftan alış veriş yapan bir kişi, bin 460 TL tutarında sahte...

Osmaniye'de sahte para ile esnaftan alış veriş yapan bir kişi, bin 460 TL tutarında sahte banknot ile yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Büro ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda bir şahsın yüklü miktarda sahte para ile kente gelerek esnaftan alışveriş yapacağı bilgisine ulaştı.
Elde edilen bilgiler doğrultusunda kentin giriş çıkış noktalarında gerekli önlemleri alan polis, şüphe üzerine Cem K. (24) idaresindeki otomobili durdurdu.

Reklam
Reklam

Şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada bin 460 TL'lik sahte banknot, sahte paraları esnafa vererek elde edilen 403 TL gerçek para ve şahsın sahte paralarla esnafı dolandırmak suretiyle aldığı patates, muz, tatlı, kola ve sigara gibi çok sayıda ürüne el konuldu. Cem K., emniyetteki işlemlerinin ardından ‘parada sahtecilik’ suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: