Saint Kitts And Nevis

Karayipler'in Özü Eğer bu yazıyı okuyorsanız muhtemelen Karayipler'de bir tatil yeri arıyorsunuz.

Karayipler'in Özü

Eğer bu yazıyı okuyorsanız muhtemelen Karayipler'de bir tatil yeri arıyorsunuz. Artık araştırmayı bırakın, çünkü aradığınız yeri buldunuz. Saint Kitts ve Nevis, Batı Hint Adaları'ndan biri olan Leeward Adası'nda küçük bir şehir. Şehir isminden de anlaşılacağı üzere büyük olanın Saint Kitts Adası olduğu iki adadan oluşuyor.

Reklam
Reklam

Pekala, neden bu adayı tereddüt etmeden tavsiye ettik? Cevap basit, çünkü bu ada Karayipler'de yapılan tüm aktiviteleri tek başına barındırıyor. Tam donanımlı plajlar, adanın iç kesiminde bitkilerin mağara şeklinde oluşturdukları yapıları, büyük yağmur ormanları ve volkanik tepeler takip etmekte. Denizindeki zengin canlı hayatı, renkli kayalıklar ve dalışa uygun batmış gemi enkazları diğer aktiviteler arasında yer alıyor.

Tarih ilginizi çekiyor mu? Brimstone Tepesi Kalesi gibi sömürge kalıntıları ve tarihi alanlar dikkatinizi çekebilir. Ve gece hayatı. Gece hayatıyla ünlü bir yer olmayabilir. Ama soca, calypso ve reggae müzikleri belki biraz dikkatinizi çekebilir. Tabii ki Basseterre Merkezi'nde birçok seçenek var, ama güzel yerler adanın karşısındaki Frigate Koyu boyunca uzanan plajlar ve barlar.


Anahtar Kelimeler: