Samsunlular Aynı Anda 1 Milyon Doları Bozdurdu

- Aralarında Tanju Çolak'ın da bulunduğu Samsunlular toplam 1 Milyon Doları Türk Lirasına çevirdi. 80 bin dolarını bozduran Tanju Çolak,

- Aralarında Tanju Çolak'ın da bulunduğu Samsunlular toplam 1 Milyon Doları Türk Lirasına çevirdi. 80 bin dolarını bozduran Tanju Çolak, 341 bin Türk Lirasını çantaya zor sığdırdı.
- Topluca Dolar bozdurmaya gelen Samsunlulardan bazıları ellerindeki 1 Dolarlık bankonotları ateşe verdi.

Reklam
Reklam

Haber Özgür ALTUNCU Kamera İdris TİFTİKCİ - İstanbul DHA
Aralarında ünlü futbolcu Tanju Çolak'ın da bulunduğu Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu üyesi kalabalık bir grup, Kağıthane'de bir döviz bürosunda toplanıp toplam 1 Milyon Doları Türk lirasına çevirdi. Bu duruma hazırlıksız yakalanan döviz bürosunda yeterince Türk Lirası bulunmadığı için kalabalık, bir süre döviz bürosu çalışanlarının bankadan para getirmesini beklemek zorunda kaldı. Bu sırada ellerinde 1 Dolarlık bankonatlar olan bazıları bu parayı ateşe verdi.

DOLARI YAKMAYA GELDİK
Dolarla dalga geçmeye geldik. Dolar'ı yakmaya geldik. Samsunlular bugün ilk çıkışı yapmışlardır diyen Tanju Çolak, 80 Bin dolar bozdurdu. 341 Bin Türk Lirasını yanında getirdiği çantaya koyan Çolak herkesi dolarlarını bozdurmaya çağırdı.

SAMSUN YİNE İLK ADIMI ATTI
Samsun'un Kurtuluş Savaşında ilkadımın atıldığı şehir olduğunu hatırlatan Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu Başkanı Sezgin Gümüş, konfederasyona üye yaklaşık 200 işadamı ve gönüllünün toplam 1 Milyon Doları Türk Lirasına çevirdiğini açıkladı. Sezgin, Samsunlular Türkiye'de Dolar'a ilk defansı yapan hemşehri grubudur dedi.

Reklam
Reklam

Görüntü Dökümü
-------------------------
- Döviz bürosunda toplanan kalabalık
- Tanju Çolak ile röportaj
- Detaylar
- Dolar yakanlardan detay
- Sezgin Gümüş'ün açıklamaları
- Dolarlarını Türk lirasına çevirenlerden detay
- Çolak'ın Türk lirasına çevirdiği parayı çantaya koyması
- Detaylar

dhafeed

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: