SBS’de Nilüfer Eğitim Kurumları Farkını Gösterdi

Bursa’da eğitim sektörünün önde gelen isimlerinden Nilüfer Eğitim Kurumları, SBS’deki başarılarına bir yenisini daha ekledi....

Bursa’da eğitim sektörünün önde gelen isimlerinden Nilüfer Eğitim Kurumları, SBS’deki başarılarına bir yenisini daha ekledi. 8 Haziran’da yapılan ilköğretim 8. sınıf öğrencilerinin girdiği Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçlarına göre, 8. sınıf SBS’de Türkiye 75.’si ve Bursa 4.’sü, Türkiye 88.’si ve Bursa 6.’sı. Türkiye 90.’sı ve Bursa 7.’si ile Türkiye geneli ilk 100’de 3 öğrenci ve ilk 1000’de de 6 öğrenci ile Nilüfer Eğitim Kurumları Bursa’nın gururu oldu.

Reklam
Reklam

Nilüfer Eğitim Kurumları, SBS sonuçlarına göre şu başarıları elde etti: Nilüfer İlkbahar Koleji öğrencisi Şükrü Samet Dindar, Türkiye 75.’si, Bursa 4.sü. Nilüfer Yıldırım Koleji öğrencisi Gülçin Kahraman, Türkiye 88.’si, Bursa 6.’sı, Nilüfer İlkbahar Koleji öğrencisi Ayşe Saadet Çülfik, Türkiye 93.sü, Bursa 7.’si. Nilüfer İlkbahar Koleji öğrencisi Zeynep Mercimek Türkiye 238.’si, Bursa 16.’sı, Nilüfer Yıldırım Koleji öğrencisi Seyfullah Yağız, Türkiye 308.’si, Bursa 23.’sü, Nilüfer İlkbahar Koleji öğrencisi Berkehan Özen, Türkiye 446.’sı, Bursa 30’su ve Nilüfer Bademli Koleji öğrencisi Ece Zeynep Unutur, Türkiye 670.’si ve Bursa 44.’sü oldu.

BAŞARILARIMIZ DEVAM EDECEK

Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Dilitatlı, hiçbir başarının tesadüfi olmadığının altını çizerek, “Okulumuzun tüm imkânları öğrencilerimizin başarıları için seferber edildi. Bu uzun sınav sürecinde öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını üst seviyede tutmak için seminer, gezi ve piknik gibi aktiviteler yapıldı. Elde edilen başarılar sorumluluklarımızı daha da arttırdı. Bundan sonra da başarılara ulaşma konusunda var gücümüzle çalışarak okulumuzu zirvede tutmanın azmi içinde olacağız.” dedi.

Reklam
Reklam


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: