Simetri Ve Düzen Hastaları Bu Yiyecekleri Görünce Acıkacak!

Tek bir bozukluk bile bulunmayan pasta tabanı, kalıbının tamamen şeklini almış pilav, rüyalardaki kadar düzenli bir sebze tezgahı... Ağız sulandıran düzen bu içerikte!

İşte size pürüzsüz bir kek! Jölelili olan bu vişneli keki kim yaptıysa ellerinden öperiz!

Simetri hastaları, objelerin hizasız ve düzensiz olmasından çok rahatsız olabilir. Bununla ilişkili olarak, nesnelerin mükemmel görünmüyor olması da rahatsız edici olabilir.

Reklam
Reklam

Kabına sığan nefis bir sandviç!

Simetri hastaları kendilerini ve çevrelerini korumak için sıklıkla çevrelerine müdahale ederler. Çevrelerindeki nesneleri düzene koymazlarsa aile bireylerinin kanser olacağı düşüncesi çok saçma da gelse, sırf tembellik ettiler diye buna sebep olmamak için yine de simetrik konuma getiriler. - - - - - -

Ekmeğine tam oturmuş dana jambon! İnanılmaz ama gerçek

Düzen tutkunuysanız sırf bu dana jambon ekmekten taşmasın, eşit olsun diye saatlerce uğraşırdınız. - - - - - -

Mutluluktan ekranı ısırmamıza az kaldı! Pürüzsüz bir pancake isteyen var mı?

Simetri hastaları aynı zamanda endişeleri ile harmanlanmış hayaller üretebilirler. Mesela her şey yerli yerinde olmazsa sevdiklerinin kaza geçireceğine inanabilirler. - - - - - -

El emeği göz nuru mükemmel ötesi bir pasta süslemesi!

Simetri takıntısı olan kişiler, daha ziyade yaşadıkları alanlarda hemen her şeyi kendi ölçülerine göre düzenleme ihtiyacı hissederler.

Reklam
Reklam

Daha önceden benimsemiş oldukları düzende herhangi bir değişikliği hemen algılayıp, eski durumuna getirmektedirler. Bazen, girdikleri ortamlarda da düzenleme ve değişiklikler yapabilirler.


Bu görüntü için tek tek uğraşmaya inanın değer!

Simetri takıntısı olanlar yerde olan bir çöpü alır, kül tablalarını temizlerler. Bazıları da yapmak isteyip de yapamadıkları düzensizlikleri gideremezlerse, gördükçe kendilerini rahatsız hissederler.

Mesela, binaların hizalarındaki düzensizlikler, yolların düz olmaması, trafik lambasının eğri olması, ağaçların boylarının eşit olmaması gibi bazı durumlar onları rahatsız eder ve huzursuz yapar.


Aynısından evde de istiyoruz! Ne olur, lütfen...

Masa kurulduğunda çatal, bıçak, kaşık ve bardak gibi materyallerin standart olması gerektiği şekilde yerleştirilmelidir.


Dünyada bile bir ilk olabilir! Kavanoz kapağı açıldığında aşırı düzgün duran fıstık ezmesi

Simetri takıntınız olmasa bile kavanozun kapağını açtığınızda karşılaştığınız bu düzgün ve harika görüntü sizi bile sizden alabilir. - - - - - -

Reklam
Reklam

Yumurtanın sarısı ve beyazını ayırdığınızda daha ne kadar düzgün gözükebilirdi ki?

Düzen hastasıysanız belki de sırf bu görüntü bozulmasın diye yumurtaları ellemez ve yemek bile yapmazsınız. - - - - - -

Her şey yerli yerinde! Bu markette çalışılır.

Bir süpermarketin sebze reyonu size sevinç çığlıkları attırabilir. Eminiz ki burayı yerleştiren çalışan da simetri takıntısına sahip!


Anahtar Kelimeler: