Sizi Öğle Yemeğine Kadar Tok Tutacak 9 Atıştırmalık

Kahvaltıyı sabah erken yapanlardansanız muhtemelen öğle yemeği gelmeden kurt gibi acıkıyorsunuzdur! O duyguyu iyi biliriz :) İşte kahvaltı ile öğle yemeği arasındaki vakitte sıkışıp kalanlar için açlığı bastıracak 9 atıştırmalık tarifi!

Atıştırmalık Elma Dilimleri

Erken yapılan kahvaltı sonrası öğle yemeğine yakın saatlerde bastıran açlık hissi, insanın midesini kemirir duru! O an ne iş yapıyorsa odaklanamaz insan, öyle değil mi? Tam o esnada derdinize ilaç olan atıştırmalık elma dilimleri çıkagelir! Hem tatlı isteğinizi bastırır hem de açlığınız! Kalorisi mi? Hiç yoktan az...

Reklam
Reklam

Atıştırmalık Elma Dilimleri Tarifi İçin Tıklayın


Kayısı Topları

Çiğ badem, kuru kayısı ve hurma... Besin değeri oldukça yüksek olan bu üçlü bir araya gelince enerji patlaması yaşatır! Bilginize...

Kayısı Topları Tarifi İçin Tıklayın


Krem Peynirli Muzlu Ekmek

Ekmek dediğimize bakmayın canım! Esmer şeker ve Hindistan cevizi yağı ile pişirilen pofidik lezzet öğle yemeğine kadar sizi yatıştıracak. Hızınızı alamayıp öğleden sonra da yemeğe devam edebilirsiniz!

Krem Peynirli Muzlu Ekmek Tarifi İçin Tıklayın


Ballı Bademli Gronala

Ev yapımı gronala barları akşamdan yapıp çantanıza atın, açlık hissettiğiniz anda çıkarıp küçük bir fare gibi kemirin :)

Ballı Bademli Gronala Tarifi İçin Tıklayın


Sağlıklı Bal Kabaklı Kurabiye

Sadece 4 malzeme kullanarak hazırlanan kurabiyemiz açlık hissini ortadan kaldırır, midenizde kelebekler uçturur! Evet, oldukça iddialı bir tarif :)

Sağlıklı Bal Kabaklı Kurabiye Tarifi İçin Tıklayın

Reklam
Reklam

Fırınlanmış Baharatlı Badem

Her gün bir avuç badem yiyerek hem bağışıklık sisteminizi güçlendirecek hem de kazınan midenizi bastıracaksınız. Bir taşla iki kuş!

Fırınlanmış Baharatlı Badem Tarifi İçin Tıklayın


Kabak Cipsi

Ta ta ta taaam! Karşınızda kilo aldırmayan üstüne üstlük tok tutan bir cips! En favori cipsiniz için sadece 5 malzemeye ve 2/3 saate ihtiyacınız var. Açlığı yatıştırdığı gibi, gece gelen abur cubur yeme hissine de engel olur kendileri...

Kabak Cipsi Tarifi İçin Tıklayın


Fıstık Ezmeli Elma

İçeriğinde yüksek oranda protein bulunduran fıstık ezmesi, spor yapanların daimi yiyeceği. Tok tutup, enerji desteği sağlayan fıstık ezmesini elma dilimleri ile buluşturun. Böylelikle lezzetine lezzet katmış olacaksınız. Haydi hep beraber elma kulesi yapmaya!

Fıstık Ezmeli Elma Tarifi İçin Tıklayın


Hurmalı ve Fındıklı Toplar

Ara öğünlerini lezzetli bir şekilde geçiştirmek isteyenler için hurmalı fındıklı toplarımız var! Açlık hissettiğiniz anda ağzınıza bir top atmanız yeterli olacak. Sonrası keyif :)

Reklam
Reklam

Hurmalı ve Fındıklı Toplar Tarifi için Tıklayın


Anahtar Kelimeler: