Şizofren Saldırgan Kamerada

Antalya’da 3 polisi şehit eden şizofren saldırganın, ilk olay sonrası elinde pompalı tüfek ve şehit...

Antalya’da 3 polisi şehit eden şizofren saldırganın, ilk olay sonrası elinde pompalı tüfek ve şehit ettiği polisin beylik tabancası ile kaçması saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Antalya’nın Muratpaşa ve Kepez ilçelerinde yunus ve asayiş ekiplerine ateş açılması sonucu 3 polis memuru şehit olmuştu. Olayı gerçekleştiren şizofren hastası Çağrı Danışman’ın, Beton Kahve Kavşağı’nda polis memuru Mehmet Çolak’ı şehit etmesinden sonra kaçışı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Reklam
Reklam

Saldırının ardından elinde pompalı tüfek ve şehit ettiği Çolak’ın beylik tabancası ile Yıldız Mahallesi Turgut Reis Caddesi’nden yukarı doğru kaçarken kameralara yakalanan şahsın, daha sonra bölgeden gasp ettiği araçla ayrıldığı görülüyor. Bölgede yaşanan hareketlilik ve polislerin Danışman’ın arkasından koşması da saniye saniye kameralara yansıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: