TEKEL eyleminde sürpriz gelişme

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, günlerdir eylem yapan TEKEL işçilerine randevu verdi.

Başbakan Erdoğan TEKEL işçilerinin eylemiyle ilgili olarak önemli bir açıklamada bulundu. Erdoğan, Türk-İş'le şu ana kadar bir kaç kez görüşme yaptığını belirterek, ''Tekrar bir görüşme yaparım'' dedi. Erdoğan, partisinin grup toplantısından çıkarken, bir gazetecinin, ''Türk-İş'le görüşeceğiniz belirtiliyor'' sözleri üzerine, ''Zaten ben şu ana kadar Türk-İş'le bir kaç kez görüşme yaptım. Şimdi tekrar bir görüşme yaparım, yani benim için o noktada bir mani yok'' dedi.

Reklam
Reklam
Başbakan Erdoğan, bir gazetecinin, Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz'ın, ''IMF konusunda belirsizlik ne kadar erken kalkarsa o kadar iyi olur'' sözlerinin hatırlatılması üzerine de ''Hayırlısı olur inşallah'' dedi.
Başbakan Erdoğan, Meclis'ten ayrılmadan önce, Kayseri Hisarcık Yeni Belediyespor Kaya Kulübü sporcularıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Türk-İş'ten yapılan açıklamaya göre, Başbakan Erdoğan, konfederasyonun yönetim kurulunu 28 Ocak Perşembe günü, saat 18.00'de kabul edecek.
Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu, Tekel işçilerinin sorunlarını görüşmek üzere Başbakan Erdoğan'dan randevu talep etmişti.