Yoğun kar yağışının devam ettiği İstanbul - Ankara karayolunun Bolu Dağı kesiminde, bir TIR'ın makaslama yapması sebebiyle ulaşım 2 saat durdu.
Kaza, saat 01.40 sıralarında meydana geldi. Mustafa Dimdik idaresindeki 06 BC 1946 plakalı TIR, Abant kavşağı mevkisinde makaslama yaptı. Olayda şans eseri can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Ancak trafik 2 saatliğine kapalı kaldı. Polis ve karayolları ekiplerinin hummalı çalışması sonucu TIR olay yerinden çekici yardımıyla kaldırıldı. Karayolu saat 03.45 sıralarında yeniden trafiğe açılabildi.
Bolu Dağı'nda etkili olan yoğun kar yağışı, trafik ve karayolları ekiplerini teyakkuza geçirdi. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için önlemler artırıldı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz