Ulugöl Tabiat Parkı Yoluna Beton Asfalt

Ordu’nun en güzel mesire yerlerinden ve turistik mekanlarından biri olan Ulugöl Tabiat Parkı'na ulaşımı sağlayan...

Ordu’nun en güzel mesire yerlerinden ve turistik mekanlarından biri olan Ulugöl Tabiat Parkı'na ulaşımı sağlayan yola beton asfalt döşeniyor.

Gölköy ilçe merkezine 17 kilometre mesafede, Süleymaniye ve Haruniye köyü sınırları içerisinde bulunan, doğa harikası bir krater gölü olan Ulugöl’ün turizme kazandırılması amacıyla Vali Orhan Düzgün’ün öncülüğünde başlatılan çalışmalar kapsamında yolu beton asfalt haline getiriliyor. Ulugöl yolunun beton asfalt haline getirilmesiyle ilgili çalışmalar hakkında bilgi veren Gölköy Kaymakamı İsa Bolat, çevresi ormanlarla kaplı, doğal yapısını koruyan, büyüleyici bir göl olan Ulugöl’e ulaşımı sağlayan 8 kilometrelik yolun asfalt çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Kaymakam İsa Bolat, “Her zaman söylediğimiz bir şey var, O’da yol medeniyettir. Ulugöl’ü turizme kazandırılması açısından çok önemsiyoruz. Bu nedenle Ulugöl’e ulaşımı sağlayan 8 kilometrelik yolda beton asfalt çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor” dedi.

Reklam
Reklam

Çalışmaların yaz sonuna kadar tamamlanacağını belirten Kaymakam İsa Bolat, Ulugöl’e geçici konaklama ve idari binalar yapılacağını da kaydederek, “Biz Ulugöl’ü, Uzungöl’ün beton görmemiş hali olarak görüyoruz. Burası doğa harikası bir yer ve hiç bir şekilde beton yapı bulunmuyor. Beton yapı olmaması için de gereken mücadeleyi vereceğiz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: