Uluslararası Muzaffer Şerif Sempozyumu

İZMİR (AA)  - Ödemiş'te sosyal psikolojinin kurucuları arasında sayılan Muzaffer Şerif adına düzenlenen uluslararası sempozyum, törenle başladı.

İZMİR - Ödemiş'te sosyal psikolojinin kurucuları arasında sayılan Muzaffer Şerif adına düzenlenen uluslararası sempozyum, törenle başladı. Sempozyum düzenleme kurulunda görevli emekli büyükelçi Ülkü Başsoy, Ödemiş Belediyesi Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, bugüne kadar sosyal bilimler alanında hiçbir Türk'ün Muzaffer Şerif'in başarısına ulaşamadığını söyledi. Ödemiş doğumlu Şerif'in değerini o günkü devlet adamlarının bilemediğini ve ABD'ye yerleşmesine neden olduğunu ileri süren Başsoy, "Oldukça geç kalınmış olsa da belediyemizin temsilciliğinde Ödemişliler, bu sempozyum kanalıyla Muzaffer Şerif’e sahip çıktığını göstermekte ve Türkiye için örnek oluşturmaktadırlar" diye konuştu. Sempozyum, yarın sona erecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: