Vali Çiçek, İnşaatı Devam Eden Sağlık Kurumlarını Denetledi

Iğdır Valisi Amir Çiçek, inşaatı devam eden sağlık kurumlarını ziyaret ederek yetkilerden çalışmalar hakkında bilgi...

Iğdır Valisi Amir Çiçek, inşaatı devam eden sağlık kurumlarını ziyaret ederek yetkilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Iğdır Valisi Amir Çiçek, İl Özle İdaresi Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, İl Sağlık Müdürü Seyfettin Yeşilboya ve kurum amirleri ile birlikte; Karaağaç Aile Sağlığı Merkezi'ni, yapımı tamamlanan sağlık ocağı ve inşaatı devam eden Iğdır Devlet Hastanesi'nin ek hizmet binası ile geçtiğimiz aylarda Sağlık Bankı Recep Akdağ'ın katılımı ile temeli atılan 250 yataklı hastanenin inşaatında incelemelerde bulunarak yetkilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Burada bir açıklama yapan Vali Çiçek, Iğdır'da, 'Sağlıkta Dönüşüm Projesi' kapsamında en kaliteli hizmeti sunulması amacı ile önemli projeler yapıldığını söyledi. Ülkemde sağlıkta dönüşümün her yıl ve her ay bir değişime doğru en iyi şekilde ilerlediğine dikkat çeken Vali Çiçek, "Bütün bu çalışmalar, vatandaşlarımız için en iyi hizmet amaçlanmıştır. Yapımı devam eden 250 yataklı, her türlü imkanı barındıran çok modern, bahçesiyle, alanıyla çok geniş olan inşaatımız devam ediyor. Iğdır'da özellikle sağlık alanında canla başla hizmet eden her birimlerdeki bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Onların yaptığı hizmet, vatandaşlarımızın teşekkür ve hayır duasını almaktadır. Bu da bizi çok memnun ediyor'" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: