Ağrılı vücut geliştirme sporcusu Harun Kaplan, bu yıl 13-15 Nisan tarihleri arasında Antalya'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde Ağrı Belediyesi adına yarışacak.
2007 Yılında düzenlenen yarışmada 65 kilogramda Türkiye şampiyonu olan Harun Kaplan, bu yılki yarışlarda iddialı hazırlanıyor. Ağrı Belediyesi sponsorluğunda yarışmalara katılacak olan Harun Kaplan "Kendi kilomda derece alacağımı umuyorum. Şampiyonaya çok iyi hazırlandım. Ağrı'ya derece ile döneceğimi zannediyorum. Bana sponsor olan Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan'a ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şafi Erim'e şükranlarımı sunuyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz