Yelkenciler Dikili'de Buluşuyor

DİKİLİ,(DHA)- TÜRKİYE Yelken Federasyonu'nun, Pegasus Havayolları'nın ana sponsorluğunda düzenlediği Pegasus Windsurf ve Kiteboard Ligi'nin üçüncü ayak yarışları yarın Dikili'de başlayacak.

DİKİLİ,(DHA)- TÜRKİYE Yelken Federasyonu'nun, Pegasus Havayolları'nın ana sponsorluğunda düzenlediği Pegasus Windsurf ve Kiteboard Ligi'nin üçüncü ayak yarışları yarın Dikili'de başlayacak. Çandarlı Doğu Plajı'nda gerçekleşek ve pazar günü sona erecek yarışlara aralarında Lena Erdil, Çağla Kubat, Enes Yılmazer gibi önemli isimlerin yer aldığı 140 sporcu katılacak. Böylesine önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyleyen Dikili Belediyesi Spor Koordinatörü Murat Durak, "Belediye olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Ülke çapında karşılığı olan bir organizasyonu yeniden Dikili'de gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Her şeyin kusursuz olacağına inanıyor ve centilmence geçmesini dilediğim yarışlara tüm Dikilili hemşerilerimizi davet ediyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: