Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kazada ölümden döndüler

Mezarlık ziyareti için Zincirlikuyu Mezarlığı'na gelen iki yaşlı çift, ziyaret sonrası otomobile binerek evlerine gitmek istedi.

Otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak yaklaşık 20 metrelik yükseklikteki yokuşta asılı kaldı.Otomobilde bulunan 4 kişi, olay yerine çağrılan güvenlik görevlileri ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Reklam
Reklam

Olay Zincirlikuyu Mezarlığı içinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. İki yaşlı çift yaptıkları kabirziyaretinin ardından evlerine gitmek üzere otomobile bindi.Ancak kadın sürücünün kullandığı otomobil yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak yaklaşık 20 metre yüksekliğindeki yokuşta asılı kaldı. İçinde 4 kişinin olduğu otomobildekiler hemen cep telefonu ile polisten ve itfaiyeden yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen mezarlığın özel güvenlik görevlileri otomobildekileri sakinleştirdi. Otomobilin uçuruma düşmemesi için lastiklerinden bir çekiciye bağladılar. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilde bulunan 4 kişiyi dışarı kontrollü şekilde otomobilden çıkardı. Büyük bir şok yaşayan 4 kişi,güvenlik görevlileri, itfaiye ve polis ekiplerine teşekkür etti.

Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

(DHA)