Acun Ilıcalı kolları sıvadı! Süper Lig'in genç yıldızını devre arasında 2 milyon euro bedelle Hull City'ye transfer ediyor

Hull City'yi satın aldıktan beri birçok Süper Lig oyuncusunu kadrosuna katan Acun Ilıcalı'dan yeni bir hamle geliyor. Hatayspor'un 22 yaşındaki yıldız oyuncusu Dele-Bashiru'yu transfer etmek için kolları sıvayan Ilıcalı, Hatay yetkilileriyle devre arasında bir görüşme gerçekleştirecek.

Volkan Demirel'in yönetimindeki Hatayspor, Bertuğ Yıldırım'ın ardından Avrupa'ya bir satış daha yapabilir... Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin Dele-Bashiru'yu istemesi üzerine görüşmeler başladı.

Reklam
Reklam

BU SEZON FIRTINA GİBİ ESİYOR

Nijeryalı genç orta saha, bu sezon çıktığı 13 maçta 4 gol, 4 asistlik performans göstererek Süper Lig'de tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

DEVRE ARASINDA BİTİRİYOR

Acun Ilıcalı'nın çok istediği Dele-Bashiru'nun devre arasında resmen bitmesi bekleniyor. Sezon başında Sheffield Wednesday'den bedelsiz olarak Hatay'a katılan Dele-Bashiru'nun 2 milyon euro gibi bir bedelle devre arasında Hull City'ye transfer olacağı öğrenildi.