Adana Demirspor – Giresunspor maçı canlı yayınla TRT Spor’da

Adana Demirspor ile Giresunspor, 11.hafta açılış maçında karşı karşıya geliyor, mücadele TRT Spor canlı yayın ile ekranlara geliyor. Adana Demirspor Giresunspor canlı yayın ve maçla ilgili tüm detaylar haberimizde...

Adana Demirspor – Giresunspor canlı yayın bu akşam TRT Spor’da. TRT Spor canlı yayınlarıyla PTT 1.Lig heyecanı devam ediyor. PTT 1.Lig 11.hafta açılış maçında Adana Demirspor ile Giresunspor karşı karşıya gelecek. Spor Toto Süper Lig’e yükselme mücadelesi veren iki takımın karşılaşması saat 19:00’da başlayacak ve TRT Spor canlı yayınla izlenebilecek. Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak karşılaşmada hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Bitigen’in yardımcılıklarını Baran Eraslan ve İlyas Emektar yapacak. Ev sahibi Adana Demirspor bu maçı kazanması halinde maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturacak.

Reklam
Reklam

Ev sahibi Adana Demir’de keyifler yerinde. Ligde oynadığı son 2 maçı da kazanan Adana Demirspor sahasında Giresunspor’u da yenerek serisini devam ettirme amacında. Adanaspor galibiyetinden sonra geçen hafta zorlu Göztepe deplasmanında sahaya çıkan Adana Demir maçı 3-1 kazanmayı başarmıştı. Bu maçta Adana Demir’in gollerini Pote (2) ve Burak Çalık kaydetmişti. Ligde 17 puanla 4.sırada yer alan Adana Demirspor, geçen sezon kılpayı kaçırdığı Süper Lig biletini bu sezon kazanmak amacında. Ev sahibi ekipte en büyük gol silahları yine Pote ve Burak Çalık olacak.

Konuk Giresunspor ise topladığı 12 puanla ligde 13.sırada yer alıyor. Deplasmanda 3 maçtır kazanamayan Giresunspor geçen hafta sahasında İzmir ekibi Altınordu’yla karşılaşmış ve maçı Vedat Muriqi’nin attığı tek golle kazanmayı başarmıştı. Teknik direktörlüğünü Erkan Sözeri’nin yaptığı Giresunspor, geçen sezon bu ligde iki defa karşılaştığı Adana Demir’i mağlup etmeyi başaramamıştı.

Reklam
Reklam

ADANA DEMİRSPOR – GİRESUNSPOR

STAT: 5 Ocak Fatih Terim

SAAT: 19:00 CANLI YAYIN: TRT Spor

HAKEM: Abdulkadir Bitigen

Anahtar Kelimeler: