Adana'da polis, resmigeçitle evlerindeki vatandaşlara 23 Nisan coşkusu yaşattı

Geçit töreni yapıp klasik otomobil ve polis araçlarıyla düzenlenen kutlamaya, vatandaşlar da Türk bayrakları ve balonlarla süsledikleri evlerinin balkonlarından ortak oldu

Adana'da polis ekipleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla evlerinden çıkamayan vatandaşlar için sokaklarda klasik otomobille geçit töreni yaptı.

Reklam
Reklam

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinden çıkamayanlar için 23 Nisan kutlamaları kapsamında halkla bütünleşmek için hazırlık yaptı.

Ekipler, klasik bir otomobili ve polis araçlarını Türk bayraklarıyla donatarak kentteki bazı sokakları gezdi.

Müzik yayını da yapılan araçlarla, balkonlarındaki vatandaşların bayramı kutlandı.

Vatandaşlar da Türk bayrakları ve balonlarla süsledikleri balkonlarından, kutlamalara alkışlarla ortak oldu.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün "Can polis" olarak adlandırdığı iki "maskot" polisin de yer aldığı etkinlikte renkli görüntüler yaşandı.


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz