Afyonkarahisar’da askeri cephanelikte meydana gelen patlama sonrası vatandaşlar yabancı maddelere karşı dikkatli olmaları konusunda uyarılıyor.
Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü ve Afyon Müftülüğü yaptıkları çalışmalarla patlama sonrası çevreye dağılmış patlayıcı madde ihtimaline karşı vatandaşlara uyarılarda bulundu. Cuma hutbesi sonunda imam emniyet yetkililerinin uyarılarını vatandaşlara duyurdu. Cuma namazı çıkışı ise polis, yabancı maddelere ve el bombalarına karşı hazırlanan broşürleri vatandaşlara dağıttı.
Vatandaşlar yapılan uyarılardan memnun olduklarını belirtti. Vatandaşların konu hakkında bilinçlenmesi açısından okullara ve evlerin duvarlarına da broşürler yapıştırıldı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz