Patlama Haberleri Ve Son Dakika Patlama Haberleri

Patlama Haberleri Ve Son Dakika Patlama Haberleri

Patlama, gazların açığa çıkması sonucunda basınç değerinde gerçekleşen düşüş ve beraberinde gelen hacimdeki artış sonucunda meydana gelen olaydır. Genellikle hızlı ısı artışı sonucu oluşur. Devamında ise çok büyük miktarda ses ve parlak bir ışık meydana getirerek, havada beklenmeyen bir yayılma gösterir. Bu olay sonucunda oluşan yüksek enerji miktarları, çevresindeki camların patlamasına veya binaların yıkılmasına neden olabilir. Katı, sıvı veya gaz halde bulunan patlayıcılar, yüksek ısı sonucunda enerjinin açığa çıkarır. Yapay patlayıcılarla birlikte doğada da doğal patlamalar meydana gelebilir. Çeşitli volkanik etkenlerin oluşturabileceği bu patlamalar, magmanın yükselmesine neden olur. Çarpma olayları sonucunda da oluşabilecek hidrotermal patlamalar da bulunur. Haberlere neden olan patlamalar kaza, savaş, terör saldırısı vb. farklı nedenlerden meydana gelebilir.

Patlama Haberleri

İsrail Beyrut'u vurdu! Şiddetli patlamalar meydana geldi

İsrail ordusunun yaptığı tahliye duyurularının ardından Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta şiddetli patlamalar meydana geldi.

Haber

Son dakika | Demir-çelik fabrikasında patlama! Yaralı işçiler var, çok sayıda ambulans sevk edildi

Son dakika haberi: Bartın'da demir-çelik fabrikasında patlama oldu. Hurda demirlerin eritildiği ocakta meydana geldiği belirtilen patlamada 10 kişinin yaralandığı ifade edildi.

Haber

Evdeki büyük tehlike: Patlama ve hacklenme riskine dikkat!

Son yıllarda hayatımıza giren robot süpürge ve airfryerlar sağladığı rahatlığın yanı sıra büyük tehlikelere de yol açabiliyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Maltepe'de bir robot süpürgenin yanması aslında tehlikenin boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi. Peki, bu ürünlerde nelere dikkat etmeli, riskin önüne geçmek için neler yapmalı? İşte detaylar...

Kadin

Ankara Güvenpark terör saldırısı davasında ceza belli oldu!

Ankara’da Kızılay Güvenpark’ta 36 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin görülen davada tutuklu sanık Mehmet Veysi Dolaşan 5 bin 172 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber

Patlama

Patlama Hakkındaki Haberler Mynet'te. Patlama Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çeçenistan'da cehennemi aratmayan görüntüler! Benzin istasyonunda büyük patlama

Rusya'ya bağlı Çeçenistan'ın başkenti Grozni'de bir benzin istasyonunda patlama meydana geldi. Meydana gelen büyük patlama sosyal medyada gündem oldu. Ölü ve yaralıların olduğu belirtilen olayla ilgili resmi açıklama henüz yapılmadı.

Haber

Makarna fabrikasındaki patlama hayallerinin önüne geçti... 1 ay sonra gelinlik giyecekti, kefen giydi

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki Oba Makarna fabrikasında meydana gelen patlamada ağır yaralanan 26 yaşındaki Merve Menteş, 26 günlük yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti. Gelinlik giymek yerine kefen giyen genç kadın, evinin önünde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Merve'nin nişanlısı ve babası, cenaze sırasında güçlükle ayakta durdu. Cenaze namazına, fabrika sahibi Mehmet Musa Özgüçlü de katıldı.

Haber

Hatay'da demir çelik fabrikasında çıkan yangın söndürüldü

Hatay'ın Payas ilçesinde demir çelik fabrikasında meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangın söndürüldü.

Yurthaber

Sakarya'daki fabrika patlamasında yaralanmıştı! 19 gün sonra acı haber

Geçtiğimiz günlerde Sakarya Hendek'te bir makarna fabrikasında patlama meydana gelmişti. 1 kişinin öldüğü, 30 kişinin yaralandığı olayda 19 gün sonra acı haber geldi. Ağır yaralanan işçilerden Eray Kızıldağ tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Haber

İsrail Beyrut'u vurdu! Art arda 3 büyük patlama

İsrail, Orta Doğu'da tansiyonu yükseltmeye devam ediyor. İran'ın balistik füze saldırısı sonrasında İsrail 'gerekli cevabın' verileceğini ifade etmişti. İsrail ordusu, bugün Suriye'nin başkenti Şam'ın ardından bir saldırı daha düzenledi. İsrail uçakları Lübnan'ın başkenti Beyrut'u gece saatlerinde hedef aldı. Art arda 3 patlamanın meydana geldiği aktarıldı.

Haber

Japonya'da uçuşlar durduruldu, panik yaratan anlar yaşandı... Gerçek sonradan ortaya çıktı

Japonya'da sabah saatlerinde Miyazaki Havaalanı'nda patlama yaşandı. Patlamanın nedeninin ABD yapımı savaş döneminden kalma 227 kiloluk bir bombanın yol açtığı anlaşıldı. İkinci bir patlama riskinin olmadığı belirtilirken, havaalanının yarın yeniden faaliyete geçeceği açıklandı.

Haber

Çağrı cihazı nedir, ne işe yarar? Çağrı cihazı nasıl çalışır?

Pager, çağrı cihazı olarak da bilinen telekomünikasyon ürünlerindendir. Bu cihazların internet bağlantısıyla değil, çağrı ağı üzerinden mesaj iletmeyi sağladığı belirtilmelidir. Patenti 1949’da alınan cihazların piyasaya sürüldüğü tarih 1956 senesidir. Bu cihazların çalışma prensibi, kullanım adımları ve yaygınlaştığı alanlar ele alınmalıdır.

Haber

İran'dan maden ocağı faciası! Can kaybı 52'ye yükseldi, yas ilan edildi

İran'ın Tebes kentinde kömür madeninde patlama meydana geldi. Madenin B ve C bloklarında can pazarı yaşandı. C bloğunda mahsur kalan işçilerin tamamı kurtarma sırasındaki gaz sıkışmasından dolayı hayatını kaybetti. Can kaybı sayısı 52'ye yükselirken eyalette 3 gün yas ilan edildi.

Haber

Lübnan'daki patlamalar sonrası Aselsan gündem oldu

Lübnan'da Hizbullahçıların telefonları ve telsizleri patladı, tüm dünya güvenlik sorunu nedeniyle endişeye kapıldı. Akıllara yerli ve milli Türk telefonunu üreten ASELSAN geldi. ASELSAN'dan tepki gecikmedi, en yeni telsizlerini duyurdu!

Haber

Yakayım mı sizi dedi ‘Abi yapma’ deseler de dinlemedi... Çakmağı çakınca büyük bir patlama yaşandı

Olay 3 yıl önce Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'nde meydana geldi. Şişelere tıbbi kullanım için alkol doldurulduğu sırada bir patlama yaşandı. Olayda 2 hemşire yanarak ağır yaralandı. O hemşirelerden biri Gizem Elif Türk, patlamaya hemşire Önder E.’nin sebep olduğunu iddia etti. Yaşananların üstüne G.E. Türk'ün anlattıkları kan donduran cinsten oldu.

Haber

Lübnan'da çağrı cihazları patladı! Dünya gözünü o markaya çevirdi... Beklenen açıklama geldi: Diğer firmayı işaret ettiler

Lübnan'da dün yaşanan çağrı cihazlarının patlatılması herkesi şoke etti. Gözler de doğal olarak markaya çevrildi. O cihazlar Gold Apollo'ya ait çıktı. Marka bugün yaptığı açıklamada topu Budapeşte'deki BAC markasına atarak, "Biz sadece marka yetkisi veriyoruz ve bu ürünün tasarımı veya üretimiyle hiçbir ilgimiz yok." açıklamasında bulundu.

Haber

İsrail’in Lübnan’daki siber saldırısı ile ilgili herkes bu soruyu soruyor! Bu çağrı cihazları nasıl bomba gibi patladı? Uzman isim anlattı…

İsrail'in Hizbullah mensupları üzerinde patlattığı çağrı cihazları mercek altında, tüm dünya saldırının nasıl gerçekleştiği sorusunun peşine düştü. Prof. Dr. Ali Murat Kırık, "Radyo frekansı ile tetikleme yapılmıştır. Siz belirli frekansın üzerinde sinyal gönderirseniz içerisindeki devreler bozulur ve patlama yapar" dedi. Öte yandan cihazın marka ve modeliyle ilgili de detaylar netleşmeye başladı.

Haber

Paris’te korku dolu anlar! Çatı katında patlama yaşandı, 2 kişi yaralandı

Paris’te korku dolu dakikalar yaşandı. Bir apartmanın çatı katında yaşanan patlama anı kameralar tarafından kaydedildi. Gaz dolu tüpün patlaması sonrasında 2 kişi yaralandı. Patlama sebebiyle toplu ulaşımda da aksaklıklar yaşandı.

Haber

Sakarya'daki patlamadan canını zor kurtardı! Namaz kılarken kabusu yaşadı: Anlatılır gibi değil

Dün Sakarya'nın Hendek ilçesinde meydana gelen korkunç patlamada 1 işçi hayatını kaybetmiş, 30 işçi de yaralanmıştı. Çalışanlar korku dolu anlar yaşarken yaralı kurtulanların ifadeleri de ortaya çıktı. Patlama sırasında namaz kıldığını belirten Fatma Kanmaz, "Cam koptu ve üzerime düştü. O anda ben tektim, her taraf uçuşuyordu. Anlatılır gibi değildi" ifadelerini kullandı.

Haber

Borsa İstanbul'da Oba Makarna (OBAMS) kararı! Sakarya'daki fabrikası patlamıştı... Hisseleri işleme kapatıldı

Borsa İstanbul'dan yeni haftanın ilk işlem gününde Oba Makarna kararı geldi. Sakarya'da bulunan fabrikasında dün patlama meydana gelen Oba Makarna'nın (OBAMS) hisseleri borsada geçici olarak işleme kapatıldı. Oba Makarna Şubat 2024'te halka arz olmuştu.

Finans

Son dakika | Sakarya'da makarna fabrikasında patlama! Yaralı sayısı 30'a yükseldi, kahreden haber geldi: Korkunç olayın görüntüleri ortaya çıktı

Son dakika haberi: Sakarya'da bir makarna fabrikasında patlama meydana geldi. Patlama sonrası yaralı sayısı 30'a yükseldi. İçeride mahsur kalan bir kişi kurtarıldı. Patlamayla ilgili soruşturma başlatıldı. Fabrikada bir işçinin cansız bedeninin bulunduğu aktarıldı. Öte yandan fabrikadaki patlamanın görüntüleri ortaya çıktı.

Haber

Doğum günü kutlaması feci bitti! Helyum gazının bulunduğu tüp patladı: 2 kişi yaralandı

Konya'da doğum günü kutlaması için hazırlanan balonların şişirilmesi amacıyla kullanılan helyum gazının bulunduğu tüp patladı. Patlamada 1'i çocuk 2 kişi yaralandı.

Haber

Yemen’de benzin istasyonunda büyük patlama! Ölü ve yaralılar var

Yemen’in güneyindeki Aden şehrinde bir benzin istasyonunda meydana gelen patlamada en az 4 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.

Haber

Gelen turistler şaşkınlığını gizleyemedi! Bodrum'da ana isale hattı patladı: Yolda dev çukur oluştu

Muğla'nın önemli turizm merkezlerinden olan Bodrum'da yine ana isale hattı patladı, yolda dev çukur oluştu. Sahilde denize giren turistler dereden gelen suyu görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Haber

Aydın'da panik yaratan gizemli ses: Evler sarsıldı, deprem sanan da oldu! Sanki bir anda yerin altından bomba attılar

Aydınlılar bu sabah duydukları gizemli sesle büyük panik yaşadı. Kimilerinin bomba atılmasına benzettiği sesi depreme yoranlar da oldu. Patlama sesi geniş bir alanda yankılandı. Gizemli sesin kaynağı merak uyandırırken uzmanlardan sesin kaynağıyla ilgili açıklama geldi.

Haber

Hatay'da yürekleri ağza getiren anlar! Salça yaparken patlama oldu, kazan devrildi

Hatay'da iki kadın salça yaparken korku dolu anlar yaşadı. Salça yapılan kazanın bulunduğu noktada büyük bir patlama yaşandı. O anlar kameraya yansırken, salça yapan kadınlar neye uğradığını şaşırdı.

Haber

Son dakika | Tel Aviv'de patlama paniği! Kamyondaki patlayıcı can kaybına yol açtı: İsrail polisinden açıklama geldi

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de meydana gelen patlama panik yarattı. Bir kişinin ölümüne yol açan patlama sonrası olay yerinden gelen görüntüler sosyal medyada yayıldı. İsrail polisi patlamayla ilgili açıklama yaptı.

Haber

Elinde patlayan elektronik sigara, yüzünü ve vücudunu yaktı

Sivas'ta otobüs durağında beklerken içmek istediği elektronik sigaranın patlaması sonucu yüzünde ve vücudunda yanıklar oluşan genç, tedavi altına alındı.

Yurthaber

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na güvenlik gölgesi! O bölge patlama riski nedeniyle kapatıldı

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen Paris 2024 Olimpiyat Oyunları güvenlik kaygıları ışığında dün başladı. Fransız polisi, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nı takip eden basın mensuplarına hizmet veren medya merkezinin bulunduğu bölgeyi "patlama riski" nedeniyle bir süre kapattı.

Haber

Balıkesir'de korkunç olay! Her şey bir anda oldu: Patlama meydana geldi, ayağı koptu

Balıkesir'de çalışma sırasında arızalanan sondaj makinesinin tamiri sırasında bir patlama meydana geldi. Olay yerine ekipler sevk edilirken, patlamada bir kişinin ayağı koptu, 2 kişi ise hafif şekilde yaralandı.

Haber

İzmir'deki patlamada kahreden ayrıntı! 'Ölüm peşini bırakmadı'

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir şırdancıda meydana gelen patlamada kahreden bir ayrıntı ortaya çıktı. Patlamada hayatını kaybeden Dilek Bağ'ın annesi Adalet Bağ, kızının önceden çalıştığı bir yerde meydana gelen patlamadan korkup ayrıldığını ifade ederek "Ölüm peşini bırakmadı" dedi.

Haber

Araç sahipleri dikkat! Bunu sakın yapmayın! Patlamaya neden oluyor...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Kızılkan uyardı. Sıcak havalarda araçların içinde unutulan çakmak, parfüm ve türevlerinin genleşerek patlamaya neden olabileceğini söyledi.

Haber

Torbalı'daki tüp patlamasında kahreden detaylar! Kimi ayakkabı bakıyormuş, kimi pazara gidiyormuş

İzmir Torbalı'da meydana gelen tüp patlamasında hayatını kaybeden 5 kişinin İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemleri sürüyor. Hayatını kaybedenlerden Birgül Sarılmaz (44) ile Evin Aslan (36) kardeşlerin pazara, Ruken Çağur'un (31) ise markete giderken öldüğü ortaya çıktı. Ölenlerin yakınları ve patlamaya tanık olanlar o anları anlattı. Kahreden detaylar...

Haber

Bakan Yerlikaya İzmir'deki patlamanın görüntülerini paylaştı! İşte o anlar

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir binada patlama meydana geldi. Olayda 5 kişi yaşamını yitirirken, 63 kişi de yaralandı. Patlama sonrası bölge adeta savaş alanına döndü. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olay anına dair görüntüleri paylaştı. İşte korkunç patlamadan görüntüler!

Haber

SON DAKİKA | İzmir Torbalı'da tüp patlaması! Acı bilanço: 5 ölü, 57 yaralı var

Son dakika haberi: İzmir’in Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi’nde bir binada patlama meydana geldi. Tüp patlaması sonucu 5 kişi yaşamını yitirdi, 57 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve İzmir Valisi Süleyman Elban'dan ilk açıklamalar geldi. Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir de patlamanın nedeniyle ilgili detayları duyurdu.

Haber

İstanbul'da sabaha karşı korkutan patlama! Sesi duyar duymaz evden dışarı koştular, dairenin duvarı yerle bir oldu

İstanbul'da sabaha karşı meydana gelen patlamayla panik yaşandı. Patlama sesini duyan mahalle sakinleri bir yandan korkuyla durumu ihbar etti, bir yandan apar topar kendilerini evden dışarı attı. Olay yerine çok sayıda ekip geldi, çevredeki gaz ve elektrik kesildi. Panik anlarını mahalle sakini anlattı. Olay yerinden de görüntüler geldi.

Haber

Küçükçekmece'de bir iş yerinde patlama! Motosikletle gelip hızla uzaklaştılar

İstanbul'da bir iş yerinde patlama meydana geldi. İddiaya göre motosikletle gelen kişiler iş yerine patlayıcı madde atarak uzaklaştı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken 1 kişi yaralandı.

Haber

Okuldaki mezuniyet kutlamasında korku dolu anlar! Helyum dolu balonlar patladı, 10 öğrenci yaralandı

Gaziantep'te bir lisedeki mezuniyet kutlaması sırasında helyum gazlı balonlar patladı. Patlama sırasında öğrenciler büyük panik ve korku yaşadı. Patlama anları ve sonrasında çıkan alevlerin saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdığı olayda 10 öğrenci yaralandı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlatırken, Gaziantep Valiliği de bir açıklama yaptı.

Haber

Kahramanmaraş'ta boya fabrikasında kazan patlaması sonucu 3 işçi yaralandı

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki bir boya fabrikasında meydana gelen patlamada 3 işçi yaralandı.

Yurthaber

Ev sahibine kızıp evi havaya uçurmuştu! Kiracının ütü ve doğal gazlı planı şaşkına çevirdi... Komşuları patlama anını anlattı

Bursa'da yaşayan bir kiracı, ev sahibine kızdı evi havaya uçurdu. Herkesi şaşkına çeviren olayın detayları ortaya çıktı. Evlerinin dümdüz olduğunu belirten ev sahibi Nilgün Balı "Şu an sokakta kaldık. Doğal gaz borusunu kesip ütüyü de fişe takmış. Hepsini planlamış." ifadesini kullandı.

Haber

Çeyiz sandığı diye açtılar, ortalık kan gölüne döndü! 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı olayın perde arkasında akılalmaz detay

Tokat'ta 5'i jandarma personeli 7 kişinin yaralandığı patlamanın perde arkasından çok çarpıcı bir detay daha gün yüzüne çıktı. Olayla ilgili yasak ilişki olasılığı üzerinde duruluyordu. İ.G. adlı adamın 2 yıl önce ayrıldığı eşi ve yeni erkek arkadaşı S.C.K.'ye husumet beslediği, bir çeyiz sandığına bombalı düzenek hazırlayıp S.C.K.'nin evinin önüne bıraktığı belirlendi.

Haber

Tokat'ta bağ evindeki patlamada yeni detaylar! Yasak ilişki ihtimali üzerinde duruluyor

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir bağ evinin bahçesine bırakıldığı iddia edilen sandığın patlaması sonucu 5'i jandarma 7 kişinin yaralanmıştı. Olaya ilişkin Samsun'da yakalanan 2 şüpheli, Erbaa ilçesine getirildi. Bazı yaralılarda uzuv kaybı olduğu öğrenilirken olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Şüphelilerin sorguları sürerken, S. C. K. ile İ.G.'nin eşi arasında ilişki olduğu, husumet sonucu olayın yaşadığı ihtimali üzerinde duruluyor.

Haber

SON DAKİKA | Beşiktaş'ta doğalgaz patlaması! Çok sayıda ekip sevk edildi

Son dakika haberi: Beşiktaş Türkali Mahallesi'nde 5 katlı binanın 3. katındaki dairede doğal gaz patlaması meydana geldi. Patlama etkisiyle çevredeki binalardaki dairelerinde camları kırıldı. Park halindeki iki otomobilin üzerine beton parçaları düştü. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, sağlık ve İGDAŞ ekipleri sevk edildi. Patlama sırasında evde bulunan bir kişi hafif şekilde yaralanırken, patlama anı güvenli kamerasına yansıdı.

Haber

Tekirdağ'da 5 katlı apartmanda meydana gelen patlamada bir kişi yaralandı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir apartmanda meydana gelen patlamada yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber

Apartman dairesinde patlama: 1 ağır yaralı! 'Bina yerinden oynadı'

Tekrdağ’ın Çorlu ilçesinde apartman dairesinde patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişi ağır yaralandı. Apartmanda yaşayan İsmail Dişçi, “Patlamayla birlikte bina deprem gibi oynadı yerinden” dedi. İşte detaylar...

Haber

Bolu'da sunta fabrikasının ham madde silosunda patlama meydana geldi! 3 işçi yaralandı

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde, sunta fabrikasının ham madde silosunda meydana gelen patlamada 3 işçi yaralandı. Patlama anı güvenlik kamerasına da anbean yansıdı.

Haber

Yanıp kül olan gece kulübü Masquerade'dan meğer hepsi şikayetçiymiş! 29 kişiye mezar olan yangında akılalmaz detay

Dün öğlen saatlerinde İstanbul'daki 'Masquerade' gece kulübünde çıkan yangın Türkiye'yi sarstı. Alevlerin kuşattığı binada kısa süre içinde 29 kişiden acı haber gelmişti. Can kayıplarının dakika dakika artması dikkat çekerken bina yöneticisi tadilat sonrası iftar detayını ilk kez açıkladı. Ayrıca bina inşa edilirken ruhsatta gece kulübünün olmadığını dile getirdi. Yangın sonrası gece kulübünün içinden gelen görüntüler facianın boyutunu gözler önüne serdi.

Haber

İstanbul'da korkutan doğal gaz patlaması! Alevler binaya sıçradı: Evler zarar gördü

İstanbul'da korku dolu dakikalar yaşandı! Esenyurt'ta İSKİ'nin çalışma sırasında doğal gaz hattında patlama meydana geldi. Ardından çıkan yangın nedeniyle alevler binaya sıçrarken 2 daire zarar gördü. Mahalle sakinleri deprem olduğunu düşünerek büyük panik yaşadı.

Haber

Esenyurt'ta doğal gazdan kaynaklı patlama meydana geldi

Esenyurt'ta, altyapı çalışmaları sırasında doğal gaz kaynaklı yaşanan patlama nedeniyle çıkan yangında, 2 daire kullanılamaz hale geldi.

Yurthaber

Ataşehir'de akaryakıt tankerindeki patlamada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Ataşehir'de, dinlenme tesisinde bulunan akaryakıt tankerinde meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangında, 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Yurthaber