Ahmet Nur Çebi Beşiktaşlılara müjdeyi verdi

Beşiktaş'ta yönetici Ahmet Nur Çebi, sözleşmesi biten Tolga ve İsmail Köybaşı ile sözleşme imzaladıklarını açıkladı. 

Beşiktaş'ta sözleşmeleri biten oyuncular kaleci Tolga Zengin ve sol bek İsmail Köybaşı ile yapılan prensip anlaşmaları kamuoyu tarafından biliniyordu.

Ancak kulübün bu anlaşmaları resmen açıklamaması taraftarı tedirgin ediyordu. Hatta İsmail Köybaşı'nın adı Fenerbahçe ile anılıyordu.

Reklam
Reklam

Müjde ise Başkanvekili Ahmet Nur Çebi’den geldi. Çebi, sözleşmesi biten Tolga ve İsmail’in imza attıklarını söyledi.

Çebi, “Her iki oyuncumuz ile de sorun yok. Milli takım ve tatil yüzünden medya önünde tören olmadı. Zaten kimse ile bu yapılmadı. Döndüklerinde resmiyet kazandıracağız” değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: