AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan:

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Türkiye'nin içeride ve dışarıda yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, her geçen gün değer kazanarak büyüdüğünü

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Türkiye'nin içeride ve dışarıda yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, her geçen gün değer kazanarak büyüdüğünü belirtti.

Erdoğan'ın makamından yapılan açıklamaya göre, Oğuzeli ilçesine bağlı köyleri ziyaret eden Erdoğan, Türkiye gündemini değerlendirerek, ülkenin üzerinde çeşitli oyunlar oynandığını iddia etti.

Reklam
Reklam

Türkiye'nin stratejik önemine değinen Erdoğan, "Bir tarafta Balkanlar, diğer tarafta Kafkaslar ve Ortadoğu. İslam'ın yeşerdiği coğrafyanın tam odak noktasındayız. Haçlı seferleri bu coğrafyalar için yapıldı. Neden- Çünkü İslam'ın yok edilme planları ancak buradan geçiyordu. Bugün yine aynı senaryolar oynanıyor" değerlendirmesinde bulundu.

Bazı güçlerin Türkiye'nin kalkınmasını istemediğini ve bunun içinde her türlü oyuna başvurduğunu ifade eden Erdoğan, terör örgütü PKK'nın birinci hedefinin AK Parti olduğunu savundu. Erdoğan, şöyle devam etti:

"Birinci hedef AK Partililer, ikincisi askerimiz ve polisimiz, üçüncüsü ise o bölgenin kalkınmasına katkı sağlayan memurlarımız. Niye- Çünkü o bölge kalkınmamalı. Hakkari'de çok ciddi petrol yatakları keşfettik. Şu an bölgenin ve ülkenin kalkınmaması için çakallar devrede. Biz bu çakallarla baş edeceğiz. Onların arkasında bulunan güçler, bunlara sipariş verenlerde bunu böyle bilsin. Artık ne ekonomik olarak, ne de onların silahlı eylemlerine baş eğecek bir Türkiye yok karşılarında. Her yerde, meclis de dahil gereken ne ise onu yapacağız."

Reklam
Reklam

-"IMF'ye borç verecek duruma geldi"

"Türkiye'nin içeride ve dışarıda yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, her geçen gün değer kazanarak büyüdüğünü" aktaran Erdoğan, AK Parti iktidarından önce Türkiye'nin IMF'den alınan paralar olmasa memur maaşlarını bile ödeyemeyecek durumda olduğunu belirtti.

Rahmetli Bülent Ecevit'in İtalya'da IMF'nin kapısında 700 milyon dolar için 3 gün boyuncu hasta hasta beklediğini iddia eden Erdoğan, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Ama o günler çok gerilerde kaldı. Bugün IMF'nin bütün borçlarını hem de hiçbir anlaşma imzalamadan 2014 yılının şubat ayında bitiriyoruz. Onlar yoluna gidecek biz yolumuza gideceğiz. Dahası var, onlara söz verdik. 5 milyar dolarda borç vereceğiz."

Muhabir: Gaziantep / Zerin Özdilek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın