AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uğur,Seyahat Acentesi Temsilcilerinin Balıkesir Gezisini Değerlendirdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur, İsviçre'de bulunan Türk seyahat acentesi temsilcilerinin Balıkesir gezisini değerlendirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur, İsviçre'de bulunan Türk seyahat acentesi temsilcilerinin Balıkesir gezisini değerlendirdi.

City Meats'te akşam yemeğinde seyahat acentesi temsilcileriyle bir araya gelen Uğur, burada yaptığı konuşmada, "İsviçre'de bulunan Türk seyahat acentesi temsilcileri, Balıkesir'imizin güzelliklerini Avrupalıya tanıtacak, dünyaya tanıtacak" dedi.

Reklam
Reklam

Uğur, Bugün Türkiye İsviçre seyahat acenteleri birliği üyeleri ve temsilcileri Balıkesir'in doğal turistik yerlerini gezdiklerini ifade ederek, "Otelleri, kaplıcaları gördüler. Kaz Dağlarını gördüler. İsviçre'de bulunan Türk seyahat acentesi temsilcileri, Balıkesir'imizin güzelliklerini Avrupalıya tanıtacak, dünyaya tanıtacak. Bu gördüklerini İsviçre'ye, Almanya'ya anlatacaklar" dedi.

Balıkesir'in turizm açısından parlayan bir yıldız olduğunu söyleyen Uğur,şöyle devam etti:

"Kaz Dağlarıyla, deniziyle, havasıyla tam bir turizm cenneti. Acente temsilcileri buralara turistlerin gelmesi için bazı şeyler istediler. Altyapı, yatırımlar ile ilgili. Şimdi Koca Seyit Havaalanı 24 saat açık. Gerek yurt içi gerekse yurt dışı ulaşım için. Bildiğiniz gibi Edirne, Çanakkale otoyolu Balıkesir'den geçecek. Yani ulaşım noktasında bir sıkıntı yaşanmayacak. Bizim bunu değerlendirmemiz lazım. Ekonomi büyüyecek, turist sayısı artacak, yatırımcı gelecek"

Reklam
Reklam

Toplantıya, Vali Yardımcısı Nusret Şahin, İl Kültür Turizm Müdürü Abdullah Soykan, Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Gündoğdu ve Koca Seyit Havaalanı Müdürü Mehmet Kara katıldı.

Muhabir: Seyhan Kırıcı/Semih Kır

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: