AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Aziz Kocaoğlu AK Parti’ye ders versin” sözüne tepki göstererek, “Sayın Kocaoğlu ancak bizden ders alır. Kocaoğlu, metroyu nasıl bitiremediğini, İzmir’in trafik sorunu nasıl çözemediğini, çarpık kentleşmeye nasıl çözüm bulamadığını anlatmak isterse kendisini dinleriz.” diye konuştu.
AK Parti’nin kuruluşunda ve hamurunda yerel yönetimlerindeki başarıların olduğunu, bunun Türkiye’de hemen hemen herkes tarafından kabullendiğini ifade eden Şengül, “Yerel yönetimlerdeki başarımız herkes tarafından biliniyor. Yerel Yönetimler AK Parti’nin hamurunda var. Biz yerel yönetimler konusunda ustalık dönemini bitirdik uzman dönemine geçtik. Kendisine bu onu da iyi bir ders veririz. İsterse İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri’nden randevu alabilirim. Ya da siyaset akademimizden ücretsiz olarak kurs alabilir.” dedi.
İzmir’in son 13 yılda belediyecilik konusunda çok şeyler kaybettiğine işaret eden Şengül, "İzmirli ve İzmir birçok noktada istismar edildi. Bu beceriksiz, iş bilmez yönetim anlayışı İzmirliyi çok yaraladı. Ancak İzmirliyi bu beceriksiz yönetim anlayışından daha fazla yaralayan bir şey var. O da bu beceriksizliği türlü demagojik söylemlerle meşrulaştırma çabaları. Bunun son örneğini geçtiğimiz hafta sonu ana muhalefet partisinin lideri Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyaretinde yaşadık. Bu ziyarette başrollerini Kemal Kılıçdaroğlu ve Aziz Kocaoğlu’nun paylaştığı bir oyun sahneye kondu. Sosyal belediyecilik, laiklik, cumhuriyet, halkçılık gibi birçok anayasal ve toplumsal değerin istismar edildiği bu oyunda sahte bir şov icra edildi. Görülen o ki CHP aynı bildiğimiz CHP. Değişen hiçbir şey yok. Aynı tas aynı hamam. Kendilerini kandırdıkları yetmiyormuş gibi birde İzmirliyi kandırmaya çalışıyorlar." ifadelerini kullandı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz