Alemin kralı Jaja...

Disiplinsiz davranışları nedeniyle Trabzonspor'dan gönderilen Brezilyalı futbolcu Jaja, Birleşik Arap Emirlikleri'nde gününü gün ediyor.

Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Jaja, gerek attığı kritik goller, gerekse asistleriyle bordo-mavili takıma büyük katkı sağlamıştı. Ancak özel yaşantısı tüm camiayı bıktırmış, son olarak Fenerbahçeli Bilica ile yaptığı alemler bardağı taşırmış ve Jaja'nın ipi çekilmişti.

Reklam
Reklam

[

MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

5 MİLYON EURO'YA SATILMIŞTI

5 milyon Euro karşılığında Birleşik Arap Emirleri ekiplerinden Al-Ahli'ye satılan Jaja'nın, burada da uslanmadığı ortaya çıktı. Halinden oldukça memnun olduğu gözlenen Brezilyalı oyuncunun, Dubai gecelerinde alemlere devam ettiği gözlendi.

EKÜRİSİ LUIS JIMENEZ

Al-Ahli'deki yeni takım arkadaşı olan, Inter, Lazio ve Parma gibi İtalya futbolunun güçlü ekiplerinde forma giymiş Luis Jimenez ile birlikte gününü gün ettiği belirtilen Jaja'nın, vurdumduymaz tavırlarından pek de birşey kaybetmediği gözlendi.

Eski futbolcularını bu durumundan haberdar olan Trabzonspor yönetiminin, Jaja'yı satmakla çok doğru bir iş yaptıklarını ifade ettikleri öğrenildi. Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımına transfer olan Ibrahima Yattara'nın takıma geri dönmek istemesine ve bu uğurda bedava bile oynamaya razı olmasına karşın, Jaja'nın mutlu hali de dikkatlerden kaçmadı.

Reklam
Reklam

Kaynak: HT Spor

Haberin Devamı İçin Tıklayın