Asena Erkin daha fazla ayrı kalamadı

Asena Erkin bu kez kendi kuracağı marka ile gündeme geldi. Son dönemde sosyal medyadaki paylaşımlarını silmesiyle adından söz ettiren Asena Erkin, yeni tasarımlarının tanıtımını Instagram'dan yapmaya karar verdi.

Son dönemde giyimiyle ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla isminden çokça söz ettiren Asena Erkin, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesaplarındaki tüm paylaşımlarını silmişti.

Fotoğraf paylaşım sitesi instagram'ı aktif şekilde kulanan ve takipçi sayısı 110 bini aşan marjinal modacı Asena Erkin, instagram'a veda etmiş, profiline yüklediği bine yakın fotoğrafı karelerini tek tek silmişti. Bununla da kalmayıp oğlu Çınar'ın adına açtığı hesaptaki fotoğrafları da yayından kaldırmıştı.

Yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan Asena Erkin'in bu davranışına eşi Caner Erkin'in sebep olduğu öne sürülmüştü. Yakın zamanda bir projeyle ekranlara dönecek olan sosyetik Asena Erkin, ünlüleri sosyal medyada reklam yüzü olarak kullanan 2 firmayı da reddetmişti. Hatta sosyal medyada reklam yapması için 50 ve 80 bin TL tekliflerini de geri çevirmişti. Bunun nedeni ise, sosyetik güzelin kendi markasıymış. Hollandalı bir modacıyla "Asena and Alex" adında bir marka kuran Asema Erkin, yeni tasarımlarının tanıtımını Instagram'dan yapacak. Teşvikiye'de ofis açan ikili, ürünlerini de sosyal medya üzerinden pazarlayacak.

ASENA ERKİN KİMDİR?

Asena Erkin 21 Kasım 1989 tarihinde İzmir'de doğmuştur. Aslen Antalya'lı olan Asena Erkin, Liseyi Denizli'de okudu. Liseden sonra İspanya'ya gitti.

İspanya'da 2,5 yıl okuduktan sonra Türkiye'ye 2008 yılında döndü. Ankara, Bilkent Üniversitesi'nde İşletme bölümünde okumaya başladı. Bilkent'te öğrenciyken evlenince İstanbul'a geldi okulu dondra tekrar okumaya karar verip İstanbul, Beykent Üniversitesi Tekstil-Moda Tasarımı Bölümü'nde okumaya başladı.

Asena Erkin 2009 yılında futbolcu Caner Erkin ile tanıştı 7 aylık flörtün ardından 18 Haziran 2010 tarihinde evlendiler. 25 Nisan 2011 tarihinde Çınar adında bir oğlu oldu.