Aşıklar Çaldıkları Altınlarla Yakalandılar

BİTLİS (İHA) – Bitlis’te iki sevgili, yapılan yol kontrolleri esnasında durdurulan araçta çaldıkları 50 bin...

BİTLİS (İHA) – Bitlis’te iki sevgili, yapılan yol kontrolleri esnasında durdurulan araçta çaldıkları 50 bin TL’lik altın ile yakalandı.

Bitlis Valiliği’nden yapılan açıklamada, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Bitlis-Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan Arıcılık mevkisinde durdurulan bir ticari takside yapılan aramada motor kaputunun altına gizlenmiş piyasa değeri yaklaşık 50 bin TL olan altın ele geçirildi. Taksi şoförü N.K. ile araçta bulunan S.H.’nin altınlarla ilgili bir açıklama yapamaması üzerine ekiplerin yaptıkları sorgulamada, altınların S.H.’nin Van’ın Erciş ilçesinde yaşayan ve üç yıldır gönül ilişkisi içinde bulunduğu N.K. ile birlikte N.K.’nın teyzesi Ş.D.’nin evinden çaldığı ortaya çıktı. Gözaltına alınarak Erciş’e gönderilen S.H. ve N.K., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: