Bakan Çağlayan: “otomotiv Yatırımcısı İçin Sakarya’da Her Şey Hazır”

Toyota Türkiye Fabrikasında 11’inci yeni nesil Corolla Sedan’ın seri üretime geçiş töreni için Sakarya’ya gelen...

Toyota Türkiye Fabrikasında 11’inci yeni nesil Corolla Sedan’ın seri üretime geçiş töreni için Sakarya’ya gelen Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Otomotiv yatırımcısı için Sakarya’da herşeyin hazır olduğunu söyledi.

Bakan Çağlayan düzenlenen törenin ardından Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Kösemusul ile kısa bir görüşme yaptı. Görüşmede SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya’da otomotiv test pisti ve yerli otomotiv üretmek için oda olarak yaptıkları çalışmalardan ve girişimlerden bahsetti. Sakarya olarak Otomotiv şehri olmak için sabırsızlıkla beklediklerini anlatan Kösemusul, “Tüm girişimlerimizi ve hazırlıklarımızı yaptık” dedi. Bakan Çağlayan da bundan sonra Sakarya’nın otomotiv şehri olabilmesi için gerekenin sadece yatırımcının buraya çekilmesini olduğunu belirterek, Sakarya’nın herşeyiyle hazır hale gelmesinin sevindirici olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: