Başarılı Basketbolcu 12.12.12’de Evlendi

EDİRNE (İHA) – Olin Edirne Basketbol Takımı’nın başarılı oyun kurucusu Mehmet Yağmur, 12 Aralık 2012’de...

EDİRNE (İHA) – Olin Edirne Basketbol Takımı’nın başarılı oyun kurucusu Mehmet Yağmur, 12 Aralık 2012’de saat 12.12’de ‘Evet’ diyerek Sıla Kurt’la hayatını birleştirdi.

Reklam
Reklam

Beko Basketbol Ligi takımlarından Olin Edirne’nin oyun kurucusu Mehmet Yağmur, bir süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Sıla Kurt ile 12.12.2012’de nikah masasına oturdu. Edirne Belediyesi Nikah Salonu’ndaki nikah töreninde genç çiftin ailesinin yanı sıra Olin Edirne yönetimi ve basketbol oyuncuları da yer aldı. Olin Edirne taraftarları da genç yıldızı bu mutlu gününde yalnız bırakmayarak, Olin atkılarıyla nikah salonundaki yerlerini aldı. Genç çiftin nikah şahitliklerini Ahmet Baran Çetin, Pelin Gündoğan, Alpaslan Üzmez ve Seyit Mehmet Özkan yaptı. Nikah memuru evlilik cüzdanını Sıla Kurt’a verirken, Mehmet Yağmur’un takım arkadaşları “Hayatının sayısını attı” diyerek genç basketbolcuya takıldı. Mehmet Yağmur lehine tezahüratlarda bulunan taraftarlar, Sıla-Mehmet çiftini tebrik yağmuruna tuttu.

Genç basketbolcu, aylar öncesinden bu günü beklediklerini söyleyerek, “Böylesine anlamlı ve özel bir günde evlendiğim için çok mutluyum. Umarım bu mutluluğumuz ömür boyu sürer” dedi.

Reklam
Reklam

Edirne Belediyesi yetkilileri, bu özel tarih için 10 çiftin randevu aldığını belirttiler.


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: