Başbakana Verdiği Sözü Tutup Dünya Şampiyonu Oldu

Ocak ayında görüştüğü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği ‘unvanını koruma’ sözünü İstanbul’da düzenlenen Çocuklar ve...

Ocak ayında görüştüğü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği ‘unvanını koruma’ sözünü İstanbul’da düzenlenen Çocuklar ve Gençler Muay Thai Dünya Şampiyonası’nda yerine getiren Hayri Doğan Hozanlı, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ile birlikte Muay Thai eldiveni takarak poz verdi.

Reklam
Reklam

Hozanlı ve 13-17 Mart tarihleri arasında düzenlenen şampiyonada dereceye giren sporcular, antrenörleri ile birlikte Vali Coş’u ziyaret etti. Ziyarette Vali Coş, sporcularla tek tek konuşarak, hediye verdi. Yarışmada dünya şampiyonu olan Hayri Doğan Hozanlı ve Vali Coş, boks eldiveni takarak basın mensuplarına poz verdi. Antrenör Hakan Şahade, Vali Coş ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek, “Siz destek verdikçe biz daha çok şampiyon getiririz. Daha önce bir şampiyon getirmiştik, şuanda 7 tane şampiyonumuz var” dedi.

VALİ COŞ’UN DESTEĞİ İLE AVRUPA ŞAMPİYONASINA GİDECEK

Genç Erkekler 75 Kilo Bilek Güreşi’nde Türkiye ikincisi olan Murat Can Erikli de Vali Coş’un elini öperek teşekkür etti. Vali Hüseyin Avni Coş’un desteği ile Avrupa Şampiyonası’na katılmak için çalışmalarını sürdüren Erikli, belediyelerden destek istediğini ancak kimsenin arkasında durmadığını belirterek, “Belediyeler benim arkamda olmadı. Beni kapıdan çevirdiler, elimizden bir şey gelmiyor dediler. Bana valimiz destek çıktı. Beni buraya çağırarak arkamda duracaklarını söylediler. Bende çok mutlu oldum. Şuan hala arkamda oldukları için teşekkür ediyorum. Valimiz sayesinde Avrupa şampiyonu olurum inşallah. Çalışmalarıma devam ediyorum. Valimize söz verdim Avrupa şampiyonu olacağım konusunda” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Vali Hüseyin Avni Coş ise Erikli’nin sınırlı imkanlarla da spor yapabileceğini gösterdiğine dikkat çekerek, “Kendisi sınırlı imkanlara rağmen spor yaparak, Adana’mızın ismini en iyi şekilde duyurmuş ve ikincilik kazanmıştır. Kendisini bu Türkiye ikinciliğinden dolayı tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yerel yönetimler başta olmak üzere sivil toplum kurum ve kuruluşlarına çağrıda bulunan Vali Coş, “Özellikle kaynaklarını en çok ihtiyacı olan, en çok yarar sağlanacak başarı sağlanacak kişi ve alanlara yönlendirsinler. Murat örneğinde olduğu gibi. Böyle daha anlamlı olur ve sorumluluğumuzu daha iyi yerine getirmiş oluruz. Aksi takdirde çarçur edersek, kaynaklar amacına çok uygun harcanmazsa bunlar toplumda sıkıntı yaratır, eleştiri konusu olur ve suç teşkil ettiği için ilgililer açısından bir sorumluluk doğurur” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın