Başkan Okay, U-15 Takımını Ödüllendirdi

Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, Nevşehir'de düzenlenen şampiyona da Türkiye 3.'sü olarak büyük bir...

Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, Nevşehir'de düzenlenen şampiyona da Türkiye 3.'sü olarak büyük bir başarıya imza atan Salihli Belediyespor U-15 Takımı'nı ödüllendirdi.

Final maçında İstanbul Damlaspor'a 1-0 mağlup olan, diğer maçta Diyarbakır Devlet Su İşleri Kulübü'nü 1-0 yenerek Türkiye 3.'lüğünü elde eden Salihli Belediyespor U-15 Takımı oyuncularının her birine birer çeyrek altın hediye eden Başkan Okay, U-15 Futbol Takımı'nın başarılarının her geçen gün artarak devam etmesinden büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Futbolcuların hepsini teker teker tebrik ederek birer çeyrek altın ile ödüllendiren Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, "Alt yapının bu kadar güçlü ve başarılı olması Salihli Belediyespor Futbol Takımı'nın gelecekte çok daha büyük başarılara imza atacağının ipuçlarını veriyor. Sizlerle gurur duyuyor ve başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Okay, "Bu yıl az bir farkla şampiyonluğu kaçıran Salihli Belediyespor Futbol Takımımız bu başarıyı yakalayabilseydi sanıyorum sizlere de çok büyük bir motivasyon olacaktı. Ama gelecek yıllarda tüm takımlarımızın daha başarılı olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Konuşmasının ardından Salihli Belediyespor U-15 Futbol takımı oyuncularına altınları dağıtan Okay, "Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın