Basketbol Maçında Taraftarla Polis Arasında Gerginlik

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Olin Edirne ile Mersin Büyükşehir Belediyesi arasında oynan maçta polis...

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Olin Edirne ile Mersin Büyükşehir Belediyesi arasında oynan maçta polis ile taraftar arasında gerginlik yaşandı.

Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu’nda oynan maçta ev sahibi ekip, konuk takıma karşı maçı 62-74 sayıyla kaybetti. Maçın sonlarına doğru potanın arkasındaki tribünde takımını destekleyen taraftarlardan Mutlu İlke Ülker, maçın hakemine harakette bulunduğu ve hakemin de karşılık verdiği iddia edildi. Tribünde yaşanan gerginlik üzerinde polis olaya müdahale etti. Müdahale sırasında polisle taraftarlar arasında gerginlik çıktı. Yaşanan gerginlik ardından polis tarafından dışarı çıkarılmak istenen taraftara bir başka polisin müdahale etmeye devam etmesi kameralara yansıdı. Bu arada gözaltına alınan taraftar emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: