Beşiktaş'a Iverson sürprizi!

Beşiktaş Cola Turka'nın dünyaca ünlü yıldız transferi Allen Iverson'ın gelişinin rötarlı olacağı açıklandı.

İstanbul'a bugün geleceği açıklanan Beşiktaş Cola Turka'nın yeni transferi, NBA yıldızı Allen Iverson rötar yaptı. Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yapılan açıklamada, Iverson'un gelişinin 2 gün ertelendiği bildirildi.

Açıklamada, ABD'nin New York kentinde, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in de katıldığı törenle resmi sözleşmeyi imzalayan ve bugün siyah-beyazlı taraftarın önüne çıkması planlanan Allen Iverson'ın, dönüş işlemlerini tamamlayamadığı kaydedildi. NBA yıldızının 8 Kasım Pazartesi günü İstanbul'da olmasının beklendiği ifade edildi.

Reklam
Reklam

Beşiktaş Kulübü, daha önce bu sabah İstanbul'da olacağını açıkladığı Iverson için akşam BJK Cola Turka Arena'da, Beşiktaş Cola Turka'nın Bornova Belediyesi ile oynayacağı Beko Basketbol Ligi 4. hafta maçı öncesinde taraftarlarının önünde imza töreni düzenleneceğini açıklamıştı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın