Beşiktaş'ın şampiyonluk umudu sürüyor

Beşiktaş'ın şampiyonluk umudu sürüyor

Turkcell Süper Lig'de geçen hafta Fenerbahçe'ye 2-1 yenilerek zirve mücadelesinde Fenerbahçe, Galatasaray ve Sivasspor'un gerisinde kalan Beşiktaş, şampiyonluk umutlarını sürdürüyor.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, kulüp olarak şampiyonluk inancıyla yollarına devam ettiklerini belirterek, şampiyonluk mücadelesinde 6 Nisan Pazar günü Sivasspor ile deplasmanda yapacakları maçın kendileri açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Reklam
Reklam

''Bu maçı kazanmamız gerekiyor'' diyen Erdoğan, ''Kazandığımız takdirde iddialı olduğumuz şampiyonluk mücadelemiz aynı heyecanla devam edecektir. 4 takımın şampiyon olma ihtimalinin olduğu ortamda Beşiktaş inançla yoluna devam etmektedir. 4 takım arasında puan farkı çok az. Sıralama her an değişebilir ve fark kapanabilir'' diye konuştu.

Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında gördüğü kırmızı kart sonrası 4 maç ceza alan ve Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu tarafından bu cezası onanan Bobo konusunda ise, ''Verilmiş olan ağır bir cezadır.

Beşiktaş hak etmemiştir. 4 maç ceza alacak bir durum yoktu'' diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın