Bir deri pantolon kaç kombin eder?

Deri pantolonların mesken tuttuğu sokaklar farklı kombin avantajlarını da beraberinde getiriyor.

Peki sahiden bir deri pantolon kaç kombin yapıyor?

Reklam
Reklam

Bu Kış Daima Deri

Modaya matematiksel bir yaklaşımda bulunmak kombin denklemini aydınlatıyor. Sokak modası kış trendlerinde bu denklem bir cevapla birden fazla sonuca ulaşılmasını sağlıyor. Deri pantolonlar! Oldukça siyah, rocker, asi, şık ve şık olduğu kadar da sportif bir tarza da davetkar havasıyla güne geceye çoklu kombin alternatifi sunuyor.


1- Cool olmak artık hiç zor değil. Özellikle sokak stillerinde özensiz kombinler bu mertebeye hemen ulaştırıyor. Sizde deri pantolonunuzun üzerine herhangi bir sweatshirt tercih edip, kaban içerisine kot ceket giyebilir ve çaba sarf etmeden cool bir görünüm kazanabilirsiniz.


2-Bu aralar gömlek üzeri kazak mevzusu oldukça gündemde. Gündelik kombin seçimlerinizde spor şık tarz açılımını deri pantolon ve jean gömleğinizi siyah kazakla tamamlayabilirsiniz.


3-Tamamen karalar bağlayarak siyah kombin oluşturabilir, hem daha zayıf hem daha uzun hem de daha zarif bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Reklam
Reklam

4-Siyah deri pantolon kombininize biraz renk kazandırmak için gri ve tonlarına şans verin. Siyahın karanlık yüzünden en iyi anlayan tonlar arasında olan gri, salaş ama şık bir ofis kombini oluşturmanıza yardım edecektir.


5-Deriyi deri ile değerlendirmeden önce biraz düşünün. Tamamen seksi bir duruşu desteklecek bu tercihi ille de denemek ama abartıdan kaçınmak istiyorsanız, deri eldivenler kullanın.


6-Bohem stil kış mevsiminde rocker parçalarla olduça hoş bir uyum yakalıyor. Deri pantolonlarınızı en salaş bluzlarınızla kullanabilir, saçlarınızı yarım topuz yaparak bohem algısını bir doz daha arttırabilirsiniz.


7-Deri pantolon denildiğinde her ne kadar siyah renk akla gelse bile bu kış diğer renklerde bir şansı hak ediyor. Yeşil, bordo ve kahverengini özellikle tek rengin kullanıldığı tona ton kombinlerde değerlendirebilirsiniz.